Ακτιαλής: «50 άτομα αποδοκίμασαν τα έξι μέλη του ΔΣ»

Το μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΘ κ. Αντώνης Ακτσιαλής (αριστερά) και το πρώην μέλος του δ.σ. κ. Σπύρος Αγγελόπουλος.

Ο κ. Πάσχος είπε οτι ο κ. Ακτσιαλής απουσίαζε αδικαιολόγητα από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά ο παράγοντας της ΕΠΣΘ έδωσε τη δική του εξήγηση για την απουσία του μέσω ανακοίνωσης του. Συγκεκριμένα όπως είπε “50 και πλέον άτομα αποδοκίμασαν τα έξι μέλη του ΔΣ έξω από τα γραφεία της ΕΠΣΘ”.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

“Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των συνεργατών μου, βρέθηκα σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΘ για την υποτιθέμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που συγκάλεσε ο κ. Πάσχος. Σκοπός της παρουσίας μου θα ήταν η πρόταση για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως για διενέργεια εκλογών και τίποτε άλλο.

Βέβαια σε αυτό με πρόλαβε ένα πλήθος 50 και πλέον ατόμων του τοπικού ποδοσφαίρου που αποδοκίμασαν τα έξι μέλη του ΔΣ απαιτώντας παράλληλα άμεσες εκλογές για να δοθεί ένα τέλος στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ΕΠΣΘ.

Το συμβούλιο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε γιατί τα γραφεία της Ενώσεως ήταν κλειστά και η ομάδα των έξι ανακοίνωσε πως θα γίνει σε χώρο κοντινού ξενοδοχείου στο οποίο αρνήθηκα να παραστώ.

Δήλωσα στον κ. Πάσχο πως δεν δικαιούται να συγκαλεί συμβούλιο στέλνοντας έγγραφα χωρίς σφραγίδα της ΕΠΣΘ και να κρατάει πρακτικά σε απλά χαρτιά κι όχι στο βιβλίο πρακτικών, χαρτιά που μάλιστα ανά πάσα στιγμή μπορεί να πετάξει ή να αλλοιώσει το περιεχόμενό τους.

Επίσης τον ενημέρωσα ότι πάγια θέση δική μου, των συνεργατών μου, των ανθρώπων της ΕΠΟ αλλά και 30 τουλάχιστον σωματείων που υπέγραψαν σχετική αίτηση, είναι η λύση των εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.