Αναπτύχθηκαν σημαντικά θέματα στην ημερίδα της ΕΠΦΑ Μαγνησίας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Άσκηση και υγεία: πρόληψη-αποκατάσταση-συνταγογράφηση », που διοργάνωσε η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στο αμφιθέατρο Μεταξουργείου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας, κ. Τουλούδης Νικόλαος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για τη σημασία της άσκησης στη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας.

Στην επιμορφωτική ημερίδα καταξιωμένοι επιστήμονες ανέπτυξαν μία σειρά από σημαντικά θέματα  Ειδικότερα:

Ο κ. Θεοδωράκης Ιωάννης: για την προαγωγή της άσκησης για υγεία μέσα από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Ο κ. Φατούρος Ιωάννης: για τη συνταγογράφηση της άσκησης για την παχυσαρκία

Ο κ. Τζαμούρτας Αθανάσιος: για τις κατευθυντήριες οδηγίες και συνταγογράφηση άσκησης στον σακχαρώδη διαβήτη

Ο κ. Γουργουλιάννης Κωνσταντίνος για την αξία της άσκησης σε ασθένειες του καρδιοαναπνευστικού και οδηγίες για συνταγογράφηση της άσκησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου καθηγητής Φυσικής Αγωγής και δημοτικός σύμβουλος κ. Βλιώρας Γεώργιος, οι υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Λιάκας Χρήστος και Ράμμου Ιωάννα, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.