Ανοδική πορεία για το πινγκ πονγκ του Κένταυρου Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η πορεία Κένταυρου Βόλου στο πινγκ πονγκ ξεκίνησε και φέτος με το δεξί, με την επιτυχημένη διοργάνωση του εναρκτήριου πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων Βόλου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς με πάνω από 200 συμμετοχές παιδιών από όλη την Ελλάδα και πάνω από 50 σωματεία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι τριήμερο του πανελληνίου πρωταθλήματος μετατράπηκε σε μια γιορτή του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ότιοι αποστολές κατέκλυσαν την Αγριά και την πόλη του Βόλου. Μάλιστα σημειώνουν ότι η συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τον ΑΣΕΑ Βόλου Κένταυρο, την ΠΕ Μαγνησίας και την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, το Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ήταν άριστη και απέδωσε καρπούς, σημειώνοντας ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στο πρωτάθλημα έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. «Όλοι μαζί στάθηκαν δίπλα στους μικρούς αθλητές και τις αποστολές τους. Ο ΑΣΕΑ ΒΟΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί θερμά τον Παναγιώτη Παπαρίζο, για τη βοήθειά του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος» σημειώνουν.

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε την αγωνιστική χρονιά 2022-23 και η ανδρική ομάδα του συλλόγου που παρέμεινε για 2η συνεχή χρονιά στη Β΄ Εθνική Ελλάδος του πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, αγωνιζόμενη με άλλες διακεκριμένες ομάδες της Βορείου Ελλάδος. Οι αθλητές Κιλικισλής Iωάννης, Σακαλάκης Γιώργος, Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Μπασαγιάννης Χρήστος και Μιχαηλίδης Δημήτρης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το τέλος των προπονήσεων για την χρονιά 2022-23 θα κλείσει για 2η χρονιά το εσωτερικό τουρνουά «Κένταυροι» 2022-23 τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους αθλητές του Κένταυρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.