Οκτώ αθλητικά αλόγα και δέκα αθλητές ήταν η σύνθεση της αποστολής του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ στον διήμερο 5ο Αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης το περασμένο Σαββατοκύριακο 05-06/09.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 05/09 συμμετείχαν με επιτυχία στις εξετάσεις για την Άδεια Ικανότητας Αθλητού οι νέες αμαζόνες του ομίλου Δ. Αναστασιάδου, Β. Βαρελά, Δ. Μπουροπούλου και Α. Τσιανάκα, οι οποίες απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων.
Την Κυριακή 06/09 οι παραπάνω αθλήτριες συμμετείχαν στον πρώτο τους επίσημο αγώνα καταλαμβάνοντας απίστευτες κριτικές αλλά και τις καλύτερες βαθμολογίες της κατηγορίας τους. Στον ίδιο αγώνα σε μεγαλύτερες πλέον κατηγορίες συμμετείχαν άλλοι 6 αθλητές του ομίλου με πολύ καλές διαδρομές και υψηλά ποσοστά επιτυχίας τιμώντας για άλλη μια φορά την ομάδα Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ σε όλες τις κατηγορίες.
Αναλυτικά :
Κατηγορία Ε Παίδων
1η θέση: Β. Βαρελά με τον ίππο Marine
2η θέση: Δ. Αναστασιάδου με τον ίππο Mary
3η θέση: Α. Τσιανάκα με τον ίππο Darius
Κατηγορία Ε Ενηλίκων
1η θέση: Δ. Μπουροπούλου με τον ίππο Maximo
Κατηγορία Α3 παίδων
3η θέση: Β. Βαρελά με τον ίππο Marine
Κατηγορία Α3 ενηλίκων
3η θέση: Η. Κίσσας με τον ίππο Mary
Κατηγορία Α6
1η θέση: Ν. Τσούνη με τον ίππο Mad Max
2η θέση: Λ. Κουτρομάνου με τον ίππο Darius
3η θέση: Α. Χένρι με τον ίππο Contessa
Κατηγορία Α4
1η θέση: Ε. Αργυράκου με τον ίππο Jabato Quin
Κατηγορία Β7
2η θέση: Ν. Τσούνη με τον ίππο Mad Max
Τις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες της ημέρας Β9 και Γ4 κέρδισε η προπονήτρια του ομίλου Αμίλια Ανετοπούλου με υψηλή βαθμολογία. «Οι προσπάθειες όλων των αθλητών αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την δυναμική του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ και κάνουν τον όμιλο υπερήφανο. Ευχόμαστε και άλλες πολλές επιτυχίες!» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.


















