Πρωταθλητής ο ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο Καταδύσεων στις κατηγορίες Α’-Β’

Πρωταγωνίστρια η 15χρονη Μυρτώ Καρτσιώτη του ΝΟΒΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τα σκήπτρα του και φέτος στις Καταδύσεις, καθώς αναδείχθηκε τροπαιούχος στην ΟΠΕΝ κατηγορία Ανδρών-Γυναικών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ & Α’-Β’, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/5) στο καταδυτήριο του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ.

Το “τριφύλλι” πρώτευσε στη Γενική βαθμολογία της ΟΠΕΝ με 35 βαθμούς. Στην επιμέρους βαθμολογία των Ανδρών, την πρώτη θέση πήρε η Αργώ με 14 βαθμούς και σε αυτή των Γυναικών ο Νέος Ηρακλής με 27 β. Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες της ΟΠΕΝ ΕΔΩ.

Στις κατηγορίες Α’-Β’, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες (ΝΟΒΑ), που πρώτευσε στη Γενική βαθμολογία με 30 βαθμούς, αλλά και στην επιμέρους των Κοριτσιών με 30 β. Στη βαθμολογία των Αγοριών πρώτευσαν οι Πέντε Κύκλοι με 4 β. Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες της Α’-Β’ ΕΔΩ.

Οι χρυσοί νικητές στα αγωνίσματα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας των αγώνων ήταν:

Σταθερά ΟΠΕΝ: Ανδρών: Σταύρος Σιφναίος (Πέντε Κύκλοι) 379,45 β. Γυναικών: Σταυρούλα Χαλέμου (Παναθηναϊκός) 225,10 β.

3μ. Τραμπολίνο Α’: Αγόρια: Παναγιώτης Καπνόπουλος (Παναθηναϊκός) 416,30 β. Κορίτσια: Σιμώνη Μοναχά (Νέος Ηρακλής) 353,80 β.

1μ. Τραμπολίνο Β’: Αγόρια: Σπυρίδων Κοτζαγιάννης (Πέντε Κύκλοι) 322,45 β. Κορίτσια Μυρτώ Καρτσιώτη (ΝΟΒΑ) 272,35 β.

Κατά την πρώτη μέρα στις κατηγορίες Α’-Β’ πρωταγωνίστησε η Μυρτώ Καρτσιώτη του ΝΟΒΑ, που πήρε τρία χρυσά, ενώ εξαιρετικές ήταν οι βαθμολογίες των Παναγιώτη Καπνόπουλου (Παναθηναϊκός) και Στέφανου Σιφναίου (Πέντε Κύκλοι).

Οι πρώτοι στα αγωνίσματα της πρώτης ημέρας στις κατηγορίες Α’-Β’:

1μ. Τραμπολίνο: Αγόρια Α’: Παναγιώτης Καπνόπουλος (Παναθηναϊκός) 389,60 β. Κορίτσια Α’: Μυρτώ Καρτσιώτη (ΝΟΒΑ) 288,30 β.

3μ. Τραμπολίνο: Αγόρια Β’: Σπυρίδων Κοτζαγιάννης (Πέντε Κύκλοι) 328,65 β. Κορίτσια Β’: Μυρτώ Καρτσιώτη (ΝΟΒΑ) 292,70 β.

Σταθερά: Αγόρια Α’: Σταύρος Σιφναίος (Πέντε Κύκλοι) 458,20 β. Κορίτσια Α’ Ιωάννα Στυλιανή Καρακώστα (Παναθηναϊκός) 315,65 β. Κορίτσια Β’: Μυρτώ Καρτσιώτη (ΝΟΒΑ) 271 β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.