Στην Πολωνία βρίσκονται από οι 4 αθλητές-τριες του ΝΟΒΑ Πένυ Τσαούτου, Δημήτρης Καραμέτος, Βιργινία Παναγιωτοπούλου και Γεωργία Ευαγγελίδη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP (όρθια Σανιδοκωπηλασία) που γίνεται στην Γκντύνια της Πολωνίας μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, με τον βολιώτικο σύλλογο να στέλνει τις ευχές του για κάθε επιτυχία.
Όπως τονίζεται, τα τέσσερα άτομα επιλέχθηκαν ύστερα από προκρίσεις της Εθνικής Ομάδος που διοργάνωσε η Ελληνική ομοσπονδία στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στις 16-17 Ιουλίου, ενώ αναφέρεται ότι είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και διεκδικούν στα Αγωνίσματα Long Distance, Technical Race και Sprint ενθαρρυντικά αποτελέσματα.
Την ίδια στιγμή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης του SUP, H Nεαρή Αθλήτρια του ΝOBΑ Νικολίνα Βορριά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα. Έτσι, ο πρόεδρος Λάμπης Τσουκαλάς και το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρουν την αθλήτρια του SUP και εύχονται στους αθλητές καλή επιτυχία.

















