Παραμένουν στις επάλξεις οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στα 80 και στα 23 χλμ του Ultra Pelion Trail

Πέντε δρομείς του ΣΔΥ Βόλου μετείχαν στη διαδρομή των 80 χιλιομέτρων του Ultra Pelion Trail το διήμερο 28-29 Αυγούστου, και ο Χρήστος Παρασκευάς στον πρώτο του ultra αγώνα σε ηλικία 24 ετών, ήταν εκπληκτικός, τερματίζοντας 14ος με χρόνο 12:50’59”.

Εντυπωσιακό αγώνα έκανε ο Κώστας Τσουράπας και πήρε την 44η θέση με ατομικό ρεκόρ 15 ώρες 08’01, ενώ ο Απόστολος Μπαρμπούλης πρόσθεσε μία ακόμη επιτυχία και πήρε την 15η θέση με 15:44’05”. Ο φίλος του ΣΔΥΒ και 9 φορές Σπαρταθλητής Στέργιος Αναστασιάδης τερμάτισε 41ος με 15:00’49”.

Μία ενόχληση οδήγησε τον Θωμά Μαλιαχόβα να μην ολοκληρώσει τον αγώνα, καθώς έφτασε ως τον Άη Γιάννη, στο 55ο χιλιόμετρο, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Κώστα Παλάντζα.

Την Κυριακή στις 8.00 το πρωί δόθηκε το ξεκίνημα για τα 23 χιλιόμετρα (υψομετρική 1.150 μέτρα). Δύο ώρες και 11 λεπτά μετά, ο Ευριπίδης Μπουμπουζιώτης τερμάτισε κατακτώντας την 3η θέση στο βάθρο. 10ος ακολούθησε ο Πέτρος Γεωργούλας, 11ος ο Θανάσης Κοντογιάννης, 22ος ο Μίλτος Καραπιπέρης. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, η Άρτεμις Λιόλιου κατέλαβε την 6η θέση στις γυναίκες.

Συμμετοχές σε ακόμη 3 αγώνες

Η πλούσια σε αγώνες για τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου εβδομάδα ξεκίνησε από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. Εκεί έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου το SNF Nostos Run με 2.000 συμμετοχές στους αγώνες των 10 και 5χλμ. Ο Γιώργος Δαφνής τερμάτισε τα 10 χιλιόμετρα σε χρόνο 36’34” και κατέλαβε την 6η θέση στη γενική κατάταξη.

Στην Πετρούσα Σερρών έγινε την ίδια ημέρα, ο 4ος Αγώνας Δρόμου της πόλης, και ο Αμβρόσιος Δημητριάδης τερμάτισε 4ος στα 5 χιλιόμετρα με χρόνο 20’07” καταλαμβάνοντας μάλιστα την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία.

Την έκτη θέση στη κατάταξη των γυναικών κατέλαβε η Βάσω Τασιώνη στον Ορεινό Αγώνα Αυγερινού Κοζάνης 24,5 χιλιομέτρων, με χρόνο 3 ώρες 15:32, την Κυριακή 29 Αυγούστου.

Σε άλλες δράσεις, όμορφη πεζοπορία 8 χιλιομέτρων έκανε ο Χρήστος Μπάντης από το χιονοδρομικό κέντρο στην κορυφή του Καϊμακτσαλάν.

Συνέχεια και το επόμενο διάστημα

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes» προστέθηκε στο καλεντάρι των επόμενων δράσεων του συλλόγου, στις 3 Οκτωβρίου, και εγγραφές θα γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160. Επίσης εκεί γίνονται εγγραφές και για το 9o Skiathos Trail Run στις 19 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα ο ΣΔΥΒ θα τρέξει με δεκάδες δρομείς στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Στις 26/09 θα γίνει ο 15ος Hercules Mountain Marathon Οίτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.