Η αγωνιστική παρουσία του ΣΔΥΒ το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με μια διοργάνωση που έγινε στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού Πιερίας, ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου η αγωνιστική παρουσία των δρομέων του ΣΔΥ Βόλου στις διοργανώσεις που έγιναν στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου.

Ο 9ος Αγώνας Δρόμου Το Πέρασμα του Απ. Παύλου πραγματοποιήθηκε με αφετηρία τον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κεντρική Πλατεία Μεθώνης και με τερματισμό την Αρχαία Πύδνα. Η απόσταση ήταν 10 χιλιόμετρα.

Ο ΣΔΥΒ έδωσε το παρών για ακόμη μία φορά, την ένατη στη διοργάνωση, με έξι δρομείς του, που σημείωσαν τους εξής χρόνους: Νίκος Χαραλαμπίδης 1:03:37, Χρήστος Χαρατσης 1:03:43, Ντίνος Πεταλωτής 1:09:37, Χρήστος Σερετίδης 1:13:52, Νεραντζούλα Πραγματευτή & Χαράλαμπος Μπάρδας μαζί με 1:19:11.

Λίγες ώρες αργότερα, πραγματοποιήθηκε στην Άρτα το “7th Arta Night Run 1888“, όπου μάλιστα ο Παντελής Τουρτούρης ανέβηκε στο βάθρο, καθώς τερμάτισε τα 10 χιλιόμετρα σε 45:51 και κατέλαβε συνολικά την 16η θέση, ενώ βραβεύθηκε ως 3ος στην κατηγορία του.

Το πρωί της Κυριακής ο ΣΔΥΒ βρέθηκε για 8η χρονιά στην Καρδίτσα και έτρεξε στον 8ο Πλαστήριο Δρόμο, που ξεκινάει και τερματίζει στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο Πέτρος Γεωργούλας με χρόνο 40:46 κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία και την 4η στη γενική κατάταξη στα 10 χιλιόμετρα. Ο Κώστας Τσουβαλιάς ακολούθησε με 53:51. Έκτος στα 5 χιλιόμετρα και 2ος στην κατηγορία αναδείχθηκε ο Απόστολος Κουτσουμπές με 19:20 και 15ος ακολούθησε ο Στέργιος Κουσκουρίδας με 21:58, στην 4η θέση μάλιστα της ηλικιακής κατηγορίας. Σε 25:20 τερμάτισε ο Δημήτρης Πλακιάς και σε 44:53 ο Στέλιος Μπούρας.

Επίσης σε αγώνα που έγινε μερικές ημέρες πριν, ο Χρήστος Παρασκευάς με χρόνο 1:18:40  κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη του Kerkini Lake Run 21km.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.