Βρέθηκαν μία ανάσα από το μετάλλιο στο ντουέτο οι Βολιώτισσες αδελφές Αλεξανδρή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι αδελφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Μαρίνα Αλεξανδρή, που είναι Βολιώτισσες και αγωνίζονται με την Αυστρία εδώ και χρόνια, την πρώτη μέρα του τελικού την Παρασκευή (9/8) στο ντουέτο της καλλιτεχνικής στο τεχνικό πρόγραμμα τα πήγαν περίφημα και ήταν φαβορί για μετάλλιο. Συγκεκριμένα, οι δύο αδελφές συγκέντρωσαν 267.2533 βαθμούς και ήταν δεύτερες.

Ωστόσο, στο σαββατιάτικο δεύτερο μέρος του προγράμματος, που ήταν το ελεύθερο (σ.σ. μετρούσε το άθροισμα στην τελική κατάταξη), οι Βολιώτισσες αδελφές Αλεξανδρή δεν κατάφεραν να μείνουν σε θέση βάθρου και πήραν τελικά την τιμητική πάντως 4η θέση με 555.6678 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κίνα με τις Γουάν Λιούι και Γουάν Κιανούι, που πήραν 566.4783 βαθμούς και το ασημένιο η Βρετανία με τις Σόρτμαν και Θορπ (558.5367 βαθμούς). Τέλος,  το χάλκινο πήγε στην Ολλανδία με τις αδελφές Ντε Μπρούερ να παίρνουν 558.3963 βαθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.