Τεχνική κολύμβηση: Με μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα ενισχύεται η Νίκη Βόλου

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου αποκτά μια άλλη δυναμική, μετά την κάλυψη πάγιων προπονητικών αναγκών, με τη νέα μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα, όπως αναφέρουν τα στελέχη του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση τονίζει ότι πλέον παρέχεται η δυνατότητα σε καθημερινή βάση, να γίνεται η πλήρωση των φιαλών για τους αθλητές του τμήματος που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα υποβρύχια αγωνίσματα.

«Η προμήθεια του πλήρως πιστοποιημένου εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από εταιρεία που διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας για την ποιότητα του αναπνεύσιμου αέρα που παράγεται. Έτσι, το πιο σημαντικό κομμάτι που αφορά την κάλυψη των καθημερινών προπονητικών αναγκών λύθηκε, καθώς η πλήρωση των φιαλών γίνεται εντός της ομάδας» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Επίσης σημειώνεται: «Παράλληλα, καθιστά το τμήμα αυτάρκες σε κάθε διοργάνωση που σχεδιάζει να διεξάγει, καλύπτοντας τις ανάγκες των συμμετεχόντων σε αναπνεύσιμο αέρα με πιστοποίηση και τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως προβλέπονται από τις προδιαγραφές της Κολυμβητικής  Ομοσπονδίας Ελλάδος (KOE) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τεχνικής Κολύμβησης (CMAS)».

Ταυτόχρονα με την μονάδα παραγωγής αναπνεύσιμου αέρα για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών που ασχολούνται με τα υποβρύχια αγωνίσματα, παρελήφθησαν και πιστοποιημένες φιάλες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πιστοποιητικά που απαιτούνται σε διαφορετικούς όγκους, ανάλογα πάντα, με τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες.

«Ο σχεδιασμός υλοποιείται με απόλυτη συνέπεια και αναμένονται εντός του Αυγούστου και οι υπόλοιπες προσθήκες υλικών, σύμφωνα με το πλάνο που έχει εκπονηθεί από τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, που ουσιαστικά είναι η δεύτερη χρονιά λειτουργίας του τμήματος, θα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων και των παροχών του τμήματος για τους αθλητές μας, ανοίγοντας νέες προοπτικές και ενισχύοντας την προσπάθεια τους με κάθε δυνατό τρόπο να πετύχουν τους στόχους τους» σημειώνει μεταξύ άλλων η διοίκηση του τμήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.