Χάλκινo για τη Μαυροπούλου της Νίκης στο παγκόσμιο τεχνικής κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Με την εθνική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4×150μ. SB αποκλεισμού

Μια σπουδαία επιτυχία για την Εθνική μας Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα CMAS 2026, στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Η Χρυσάνθη (Σίσσυ) Μαυροπούλου της Νίκης μαζί με τους Θεόφιλο Λέκκα, Σταματούλα Τσιτούρα και Νικόλαο Καραμίχο κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4×150μ. SB αποκλεισμού ανδρών-γυναικών, φτάνοντας σε μία νέα σπουδαία επιτυχία, με την απονομή να είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη (3/11).

Παράλληλα, η Σίσσυ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα 5.000μ. επιφάνειας νεανίδων κατακτώντας την 5η θέση στον τελικό.

Αύριο Τρίτη (3/11) η Σίσσυ συνεχίζει τη μάχη της, καθώς αγωνίζεται στον τελικό των 150μ. επιφάνειας αποκλεισμού.

«Πολλά συγχαρητήρια στη Σίσσυ και σε ολόκληρη την Εθνική Ομάδα για τη σπουδαία επιτυχία και την προσπάθειά τους στο υψηλότερο επίπεδο!

Η Νίκη Βόλου συνεχίζει να καμαρώνει τους αθλητές της που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην παγκόσμια σκηνή!», αναφέρει το τμήμα κολύμβησης της Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.