Το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα στον πρώτο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 της σεζόν 2025-26 πήρε ο Θανάσης Γκαραβέλης της Νίκης στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών), που ξεκίνησε σήμερα (1/11) στις 19.55.
Ο 34χρονος γκολκίπερ επικράτησε του Κ. Μπαλωμένου της Αναγέννησης Καρδίτσας και Β. Χατζηεμμανουήλ του Αστέρα Τρίπολης Β’, που είχαν ψηφιστεί μέσα στην πρώτη τριάδα.
Ο Θανάσης Γκαραβέλης φάνηκε συγκινημένος στον χαιρετισμό του, τονίζοντας: «Αυτό το βραβείο είναι πολύ τιμητικό, γιατί προέρχεται από τους συναδέλφους και την ψήφο τους, όποτε τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, γιατί αυτά τα βραβεία δεν έρχονται από ατομική δουλειά, αλλά κυρίως από ομαδική.
Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΑΠΠ, που τα τελευταία χρόνια κάνουν μεγάλη προσπάθεια και μας κάνουν να αισθανόμαστε μεγάλη ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τον ποδοσφαιριστή. Πριν από λίγα χρόνια είχα κι εγώ ένα προσωπικό πρόβλημα και ήταν δίπλα μου έμπρακτα, οπότε τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά.
Να αφιερώσω αυτό το βραβείο στη σύζυγό μου, που είναι πάντα δίπλα μου, και στα δύο μου παιδιά, που μας βλέπουν από το σπίτι, τον Θωμά και τον Οδυσσέα. Ο μπαμπάς σας αγαπάει».



















