Το τμήμα πόλο της Νίκης ανακοίνωσε τον νέο προπονητή στην ακαδημία, που είναι ο πρώην τερματοφύλακας της, Αλέξανδρος Μητρούσης.
Αναλυτικά: «Προπονητής της ακαδημίας υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 θα είναι ο Αλέξανδρος Μητρούσης. Ο Αλέξανδρος έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της πισίνας τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.
Έχει διατελέσει παίκτης απ’ τη θέση του τερματοφύλακα σε ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Άρης Θεσσαλονίκης, το Οξυγόνο αλλά και η Νίκη Βόλου, με την οποία για πέντε χρόνια υπερασπίστηκε την εστία της στην Α2… Ήταν μέλος επίσης στην εθνική ομάδα εφήβων.
Ως προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος άδειας προπονητή Β κατηγορίας από το 2019…. Είναι ο βασικός προπονητής όλων των τμημάτων ανδρών γυναικών του συλλόγου Α.Π.Κ Νεάπολης από το 2013 και φέτος έρχεται στην ομάδα μας να βοηθήσει τόσο στην ποιοτική όσο και στην ποσοτική αναβάθμιση της υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.
Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στη ΝΙΚΑΡΑ μας. Σου ευχόμαστε καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

















