Άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Νίκη στις δηλώσεις Μπέου

Κατατέθηκε αίτημα για τριετή εκμετάλλευση της Νεάπολης

Ο δήμαρχος Βόλου, που έχει μόνιμα εχθρική διάθεση απέναντι στη Νίκη σε ό,τι αφορά το γηπεδικό ζήτημα, ανέφερε σε δηλώσεις του σήμερα Τρίτη (10/6) στον Βόλος 9.86 ότι δεσμεύεται να δώσει τη Νεάπολη στους κυανόλευκους για τρία χρόνια, αν αναλάβει να τη φτιάξει και να τη συντηρεί.

Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ Νίκη έκανε σήμερα αίτημα αμέσως στον Δήμο Βόλου, για να πάρει την αποκλειστική χρήση της Νεάπολης για μία τριετία.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλης Βενέτης, ανέφερε στο Blue Heart 105.1, φιλοξενούμενος ζωντανά στο στούντιο: «Μόλις πληροφορήθηκα τις δηλώσεις, επικοινώνησα με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον Ανδρέα Κικίλια και κάναμε αμέσως γραπτό αίτημα, το οποίο ήδη έχει πάει στον Δήμο, για να πάρουμε για τρία χρόνια τη Νεάπολη.

Ζητήσαμε πριν δύο χρόνια να το πάρουμε για τρία έτη τη Νεάπολη αποκλειστικά, αντ’ αυτού την πήραμε για έναν χρόνο και είδαμε την άλλη ομάδα σε περίοδο επανασποράς να μπαίνει μέσα και να κάνει προπόνηση».

Για το θέμα των έργων στο Π. Μαγουλάς ο κ. Βενέτης ανέφερε: «Το γήπεδο γίνεται, γιατί είναι το σπίτι μας και έχει έναν συμβολισμό. Μακάρι να είναι το χόρτο έτοιμο στις 15/8 έτοιμο στο Μαγουλάς, όπως είπα στον Περιφερειάρχη, αλλά κοιτάμε και τις εναλλακτικές λύσεις. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχει συχνή επαφή με τον Περιφερειάρχη και έχει δείξει πολύ μεγάλη διάθεση να αλλάξει τον χλοοτάπητα, εφόσον το αποφασίσουμε εμείς.

Ο Περιφερειάρχης έδειξε ενδιαφέρον. Αν σε συγκεκριμένα πράγματα συμφωνήσουμε κι εμείς, θα προχωρήσει το θέμα. Είναι και θέμα της Ερασιτεχνικής, είναι δικό της το γήπεδο. Ας σκεφτούμε το γήπεδο πώς ήταν πριν την ανακατασκευή. Είναι ένα άλλο γήπεδο. Εκεί που κρινόμαστε όλοι είναι τα έργα.

Ας πάρουμε τη Νεάπολη για τρία χρόνια και τα βλέπουμε όλα. Η ομάδα θέλει την ησυχία της, να ξέρει πού θα προπονείται και πού θα παίζει τους αγώνες της. Στο Πανθεσσαλικό είμαστε τρία χρόνια μισθωτές, αλλά έχουμε χρησιμοποιήσει στα μισά ματς το γήπεδο».

Επίσης ο κ. Βενέτης αναφέρθηκε στην γκρίνια που υπάρχει και στη σφοδρή κριτική που γίνεται μέσω facebook: «Βλέπω γκρίνια και δυσαρέσκεια από τον κόσμο. Έστω και λίγοι, είναι οι μοναδικές φωνές που ακούγονται. Εμείς είμαστε στον δικό μας κόσμο που λέμε ότι όλα είναι καλά; Υπάρχει λοιδορία. Δεν είναι κριτική να σου λένε να μην ξαναπατήσεις για 15 χρόνια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κλίμα. Τι ωφελεί να λέμε τα ελαττώματά μας δημοσίως; Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.

Τα χρήματα που έχουν μπει είναι δυσθεώρητα εδώ και πέντε χρόνια, η ενασχόλησή μας είναι 24ωρη. Τόσο μπορούμε παιδιά, δεν μπορούμε παραπάνω. Αν έχει διάθεση κάποιος για παραπάνω, εδώ είμαστε, να έρθει ν’ αναλάβει».

Ο Βασίλης Βενέτης έκανε κάλεσμα από την πλευρά του να είναι αύριο Τετάρτη (12/6) όσο το δυνατόν πιο πολλοί στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.