Με πολλές απουσίες και 26 παίκτες η ΑΕΚ στην Ολλανδία

Για την Ολλανδία και το Άλκμααρ αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (23/6) η αποστολή της ΑΕΚ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει αρχικά 26 παίκτες στη διάθεσή του, με το μοναδικό νέο πρόσωπο να είναι ο Τσιλούλης.

Αντίθετα, ο Πισάρο θα παραμείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, ενώ εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης κι έτσι στην 26μελη αποστολή βρίσκονται μόνο οι νεαροί γκολκήπερ Αγγελόπουλος και Θεοχάρης.

Την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

Ο Πισάρο θα παραμείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα. Από την αποστολή απουσιάζουν οι Πινέδα και Κάλενς, που είναι στο Κόπα Αμέρικα και οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα και Τσούμπερ, που είναι στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Τέλος Λαμαράνα και Γεμπόα

Όπως προκύπτει από την αποστολή της ΑΕΚ, οι Λαμαράνα και Γεμπόα δεν έπεισαν τον Ματίας Αλμέιδα ότι αξίζει να παραμείνουν στο ρόστερ της Ένωσης και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους. Αντίθετα, ο αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός Φοφανά ταξιδεύει στην Ολλανδία και πιθανότατα θα συνεχίσει στην ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.