Αμετακίνητοι Βασιλειάδης-Σούπερ Λιγκ στον αριθμό των ομάδων

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00 της Δευτέρας η συνάντηση της Πολιτείας και του Γιώργου Βασιλειάδη με τους ιδιοκτήτες, προέδρους ή εκπροσώπους των συλλόγων της Superleague, που έδωσαν το «παρών» στο γραφείο του Υφυπουργού, αφού πρώτα είχε ολοκληρωθεί η συνάντηση με τη Football League.

Οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ωστόσο αποφασίστηκε να διεξαχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague και στη συνέχεια να γίνει νέα συνάντηση με τον υφυπουργό.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, έκανε λόγο για «γόνιμο διάλογο», που δεν κατέληξε πάντως σε κάποια συμφωνία, με τις επαφές των δυο πλευρών να συνεχίζονται στο προσεχές διάστημα. Η βασική διαφωνία παραμένει το 12 του Υφυπουργού με το 14 των ομάδων για το 2019-20.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού παραμένει αμετακίνητος σε πρωτάθλημα με 12 ομάδες από τη σεζόν 2019/20, ενώ η Λίγκα δεν το συζητά καν για λιγότερες από 14 ομάδες. Όπως ξεκαθάρισε όμως ο κ. Βασιλειάδης, αυτή η αντιπρόταση δεν είναι δεκτή και το δικό του πλάνο είναι σαφές και δεν επιδέχεται τροποποιήσεων.

“Προφανώς η συγκεκριμένη πρόταση δε θα είναι για πάντα στο τραπέζι και η ΕΡΤ έχει κι άλλες ανάγκες να καλύψει. Χωρίς να παραγνωρίζω τις σοβαρές αποφάσεις προς το θεσμικό,  αυτό το πλαίσιο θεωρώ πως δεν είναι βιώσιμο. Δε νομίζω πως υπάρχει στον ορίζοντα πιθανότητα να δεχτούμε τις 14 ομάδες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.  

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.