Αν θελήσει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης να συνεχίσει, δε χρειάζεται Γ.Σ.

Οι κ.κ. Φάτσης και Ιμεράι

Κάποιες φήμες περί έκτακτης σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου με θέμα το ποδόσφαιρο τις επόμενες μέρες κυκλοφόρησαν στη Νίκη, αλλά η Ερασιτεχνική δεν έχει κανέναν λόγο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, να κάνει κάτι τέτοιο, αφού θα γίνει έτσι κι αλλιώς στα μέσα του Ιουνίου Γ.Σ., όπου σίγουρα θα ειπωθούν πολλά για το ποδόσφαιρο.

Η επόμενη μέρα στο κυανόλευκο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν περνά από τη Γενική Συνέλευση, καθώς τα ηνία του τμήματος είναι στα χέρια του ίδιου του Ερασιτέχνη, δηλαδή των “εκλεγμένων” Νίκου Ιμεράι, Βασίλη Βενέτη, Άκη Σουγγάρη, Γιώργου Κουτσούκη, Θοδωρή Σδούγκου και Δημήτρη Μιχάλη.

Σε περίπτωση που το ίδιο διοικητικό σχήμα ζητήσει να “τρέξει” την ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν, αυτόματα θα πάρει το χρίσμα μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όπως τονίζεται από τη μεριά της Ερασιτεχνικής. Γενική Συνέλευση για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συγκληθεί, μόνο σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιος “μνηστήρας”, ο οποίος θα κάνει πρόταση ν’ αναλάβει. Σε αυτήν την περίπτωση, η αξιοπιστία αυτής της πρότασης θα κριθεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου και θα τεθεί προς ψήφιση στο ανώτατο όργανο του συλλόγου που είναι η Γενική Συνέλευση.

Κατά τα λοιπά, ύστερα από την αποτυχία των κυανόλευκων στα μπαράζ ανόδου κόντρα στον Θεσπρωτό, ο Νίκος Ιμεράι κι οι συνεργάτες του κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, περιμένοντας να δουν τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχοντας επαφή τις τελευταίες μέρες με ανθρώπους που βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών.

Πιστεύουν δε πως μέχρι την επόμενη Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά ενδεχόμενη αύξηση των θέσεων στη Φούτμπολ Λιγκ και το σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί, τελικώς, η ομάδα της Νίκης.

Μόνο όταν αυτά οριστικοποιηθούν, θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις προθέσεις τους, όσον αφορά την επόμενη μέρα. Το μόνο δεδομένο είναι η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ποδοσφαιρικής Νίκης, λίγες μέρες πριν το δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ με τον Θεσπρωτό, στην οποία ανέφερε πως θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας, άσχετα με το αν αυτή θα προβιβαστεί.

Στο αγωνιστικό, το μόνο νέο που υπάρχει, είναι πως οι Βολιώτες ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονούνται ατομικά στο Πανθεσσαλικό, σύμφωνα με το ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που τους έχει δώσει το τεχνικό τιμ διά παν ενδεχόμενο, προκειμένου να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σε δράση. Είναι απαραίτητο να τονιστεί πως κανένας από τους παίκτες ή το τεχνικό τιμ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει αποδεσμευτεί κι αποτελεί παρελθόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.