Αναγέννηση από τις …στάχτες τους για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α. (φωτογραφίες)

Ανασυστήθηκαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α. μιας και στην πρόσφατη πρώτη συγκέντρωση έδωσαν το παρών περισσότερα από 100 επίδοξοι μελλοντικοί ποδοσφαιριστές. Από τη μία η έλευση των τριών προπονητών, Μιχάλη Ανδρωνά, Βαγγέλη Επίσκοπου και Θοδωρή Σκούρα κι από την άλλη η πρόσφατη και απροσδόκητη απώλεια του Μπάμπη Ζέρβα με την αναστολή των δραστηριοτήτων του Άθλου τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας όσο και σε επίπεδο ακαδημιών, πυροδότησαν το ενδιαφέρον από πλευράς γονέων κι έτσι ο Γ.Σ.Α. ανασύστησε τις ακαδημίες του.
Την περασμένη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υπευθύνων της Ακαδημίας του Γυμναστικού (Λεωνίδας Κωτούλας, Δημήτρης Κοντογεωεγάκης, Λευτέρης Φωτιάδης), των νέων προπονητών (Θανάση Μαντουδιώτη, Μιχάλη Ανδρωνά, Βαγγέλη Επίσκοπου και Θοδωρή Σκούρα), των γονέων και των παιδιών που εγγράφηκαν στις ακαδημίες, όπου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπέρασαν τα 100! Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι πριν από μερικές μήνες, με τη λήξη της περυσινής χρονιάς, ο Γ.Σ.Α. δεν είχε πάνω από 15 παιδιά στις ακαδημίες του. Μάλιστα, υπήρχε έντονη ανησυχία για το εάν θα μπορούσε ο Σύλλογος να καλύψει την απαίτηση της ΕΠΣΘ για ένα πλήρες τμήμα ακαδημίας, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λεωνίδας Κωτούλας απευθυνόμενος στους γονείς των παιδιών υποσχέθηκε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης με τη δημιουργία τριών γηπέδων 5χ5 και 8χ8 στο Βοηθητικό γήπεδο, ενώ ζήτησε και τη συμμετοχή όποιων γονέων το επιθυμούν να συμμετάσχουν –εξωδιοικητικά- στην εύρυθμη λειτουργία τμήματος ακαδημίας, όπου με τη συνδρομή των προπονητών και των διοικητικών παραγόντων να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους.
Από την άλλη, ο προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς επισήμανε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να παρασχεθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός και ρουχισμός για τα παιδιά που θα βρίσκονται στις ακαδημίες, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε και το πρόγραμμα των τμημάτων, το οποίο αναλυτικά, έχει ως εξής:
Γεννηθέντες 2015-16-17: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 16:30-17:30
Γεν. 2013-14:Τρίτη -Πέμπτη-Παρασκευή 17:00-18:00
Γεν.2011-12: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή: 17:30-18:30
Γεν.2009-10: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 18:30-19:45
Γεν.2008: Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή 18:30-19:45
Γεν.2006-07: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 19:30-20:45

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.