Ανακοίνωση Ολυμπιακού Β. για το φιλικό με τους Τιτάνες Παλαμά

Ανακοίνωση για τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου με τους Τιτάνες Παλαμά, που θα δώσει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στις 15.00 στο ΕΑΚ, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 15.00 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚ φιλικός αγώνας με την ομάδα του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία και στον ίδιο όμιλο με την ομάδα μας.

Οι φίλαθλοι  θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το «κτίσιμο» της ομάδας μας, που προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Η διοίκηση του συλλόγου επίσης εύχεται στον νεοαποκτηθέντα αθλητή του τμήματος Ίλτσογλου Γεώργιο ταχεία ανάρρωση από τον πρόσφατο τραυματισμό του και όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή στην αγωνιστική δράση».