Ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Σουμά Αλχασάν ο Σαρακηνός

Η απόκτηση του Σουμά Αλχασάν Ντέκο ανακοινώθηκε από τον Σαρακηνό, με την ομάδα του Βόλου να ολοκληρώνει και επίσημα την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή, που κάνει μεγάλη αίσθηση, ενώ, ως γνωστόν, μόνο η ανακοίνωση μένει για τον Πατσή.

Ο γεννημένος στις 23/10/1999 μέσος από τη Γουϊνέα, τον οποίον να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Νίκης, Στάικος Βεργέτης, είχε παίκτη στον Αστέρα Τρίπολης και τη Δόξα Δράμας, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και παρουσία του θεωρείται πολυτέλεια στο τοπικό πρωτάθλημα. Τελευταίος σταθμός για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή ήταν ο Ρεθυμνιακός, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική στον όμιλο της Κρήτης.

“Η Διοίκηση του Α.Σ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου. Πρόκειται για έναν παίκτη που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης. Την περσινή χρονιά ο παίκτης δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Δόξα Δράμας στη Football League. Μετά από ενέργειες της Διοίκησης πετύχαμε να είναι στο ρόστερ της ομάδας. Αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και διακρίνεται για την ταχύτητα και την τακτική του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.