Ανακοίνωσε τον Κούλπα ως “θωρηκτό” ο Ολυμπιακός Βόλου

Επιμένοντας στην επίκληση στο συναίσθημα, στα ευφάνταστα προσωνύμια και στα social media

Την απόκτηση του αμυντικού Απόστολου Κούλπα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας τον Λαρισαίο στόπερ “θωρηκτό”!

” Ποδόσφαιρο, τρέλα και πάθος. Όλα όσα εκφράζουν τον κόσμο μας κι εμάς. Ο Απόστολος Κούλπας με το πάθος του πιστεύουμε θα κερδίσει τον κόσμο. Είναι ένα σέντερ μπακ, ύψους 1,87, δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, καλός τόσο ψηλά, όσο και χαμηλά.

Τόσο ο Απόστολος, όσο και όλα τα παιδιά που έχουν έρθει αλλά κι εκείνα που έμειναν, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη τους για την ομάδα, είναι ένας κι ένας, γεμάτα ψυχή, τρέλα και πάθος, έτοιμοι να γίνουν ένα με την ερυθρόλευκη εξέδρα.

Καλώς ήρθες “θωρηκτό” ” αναφέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος Λαρισαίος κεντρικός αμυντικός είναι ο 3ος παίκτης που έρχεται Ολυμπιακό  από Αχιλλέα Φαρσάλων (μετά τους Σταυράκη και Μπλατσέρη) και η 4η μεταγραφή από τον Νομό Λάρισας (ήρθε και ο Κακάμης από τον ΠΟΕ). Ο Κούλπας έχει αγωνιστεί και SuperLeague 2 με Τρίκαλα και Απόλλωνα Λάρισας και Γ’ Εθνική σε Αχιλλέα Δομοκού και ΑΟ Σελλάνων.

Σε όλες τις ανακοινώσεις πάντως που έχει κάνει η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου δεν παραλείπει να κάνει ουσιαστικά επίκληση στο συναίσθημα, πιθανότατα θέλοντας να διατηρήσει ένα θετικό κλίμα στην ομάδα, ενώ δεν λείπουν τα ευφάνταστα προσωνύμια που αποδίδει στους παίκτες, αφού το «θωρηκτό» που συνοδεύει τον Κούλπα, έρχεται μετά και το «ζογκλέρ» που απέδωσε στον Μπλατσέρη. Βέβαια, επιμένει να κάνει χρήση μόνο των social media, κάτι που σίγουρα επικοινωνιακά θα πρέπει να δει, προκειμένου να αναβαθμίσει και αυτό το κομμάτι σε επαγγελματικό επίπεδο, για να δείξει ότι διαφέρει από άλλες ομάδες που αγωνίζονται σε τοπικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.