Ανακοινώθηκαν από τα Τρίκαλα Οικονομόπουλος, Γιακουμής και Καμπλιώνης

Τρεις παίκτες που βοήθησαν πολύ τον Ολυμπιακό Βόλου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο τη χρονιά που τελείωσε, ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη από τα Τρίκαλα, όπου θα συναντήσουν πάλι τον Περικλή Αμανατίδη. Ο λόγος για τους Οικονομόπουλο, Γιακουμή και Καμπλιώνη, ενώ το ίδιο δρομολόγιο είναι γνωστό ότι έκαναν και οι Λώττας, Ριζογιάννης.

Η ανακοίνωση για τον Οικονομόπουλο:

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπου Οικονομόπουλου.  Ο 28χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Σπάρτη, Χανιά και Βύζαντα Μεγάρων. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Η ανακοίνωση για τον Γιακουμή:

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Αστέριου Γιακουμή. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Σπάρτη και Ολυμπιακό Βόλου.  Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Η ανακοίνωση για τον Καμπλιώνη:

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Καμπλιώνη. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που και στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου, ΑΟ Χανίων, ΑΕΛ και Απόλλων Λάρισας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Μαζί με τους τρεις προαναφερθέντες ανακοινώθηκε και ο Ανδρέας Σταματής.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.