Ανακοινώθηκε η παραμονή Παπαδήμου στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Μάριος Παπαδήμος θα συνεχίσει όπως αναμένονταν στον Ολυμπιακό Βόλου με την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας να ανακοινώνεται σήμερα.

Ο 19χρονος Παπαδήμος μετά τον Γενάρη ξεκίνησε βασικός στα 14 από τα 16 παιχνίδια που αγωνίστηκε, πέτυχε δυο γκολ στη νίκη έκτος έδρας επί του Χανιώτη και κέρδισε επάξια και μια θέση στο νέο ρόστερ, ενώ πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχε παρουσία στη Γ΄ Εθνική και με την ομάδα του Θησέα….

Η ανακοίνωση: “Ανακοινώνουμε την ένταξη του Μάριου Παπαδήμου στη νέα οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου FC. Ο Παπαδήμος παίζει box to box στη θέση «8». Πέρσι κλήθηκε να αγωνιστεί ακόμα και βασικός, καλύπτοντας μια κρίσιμη θέση στον χώρο των χαφ στη Γ’ Εθνική με τον Ολυμπιακό.

Φέτος θα έχει την ευκαιρία να μάθει τη θέση ακόμα καλύτερα υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Στέλιου Αρσένου. Παράλληλα, θα έχει μπροστά του στις θέσεις των χαφ, έμπειρους παίκτες και παίκτες υψηλότερων παραστάσεων. Και οι δύο παράγοντες θα τον βοηθήσουν να μάθει τη θέση ακόμα καλύτερα, μαθαίνοντας να ξοδεύει καλύτερα τις δυνάμεις και τα τρεξίματά του.

Γνωρίζει ότι πιστεύουμε σε εκείνον. Θέλουμε να είναι ο πρώτος που θα έρχεται στις προπονήσεις και ο τελευταίος που θα φεύγει, πιστεύοντας ακόμα περισσότερο στον εαυτό του και στις δυνάμεις του. «Μάτωσε» και ίδρωσε τη φανέλα Μάριε και εμείς και ο κόσμος θα είμαστε μαζί σου”!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.