Αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Καναλίων ο Δημήτρης Ζιώγας

Επιστροφή στην ΕΠΣΘ με τον ρόλο του προπονητή για τον σπουδαίο σκόρερ

Έχοντας γράψει σπουδαία ιστορία στα γήπεδα των μικρών εθνικών κατηγοριών και σε τοπικά πρωταθλήματα, ο Δημήτρης Ζιώγας εδώ και μερικά χρόνια έχει μεταπηδήσει στην αντίπερα όχθη και σ’ αυτήν της προπονητικής. Πλέον, έχει μπροστά του μία νέα πρόκληση, καθώς αναλαμβάνει την καθοδήγηση του Απόλλωνα Καναλίων, επιστρέφοντας έτσι στη Μαγνησία και την ΕΠΣΘ.

Ο Ζιώγας είχε προσφάτως αναλάβει τον ΑΟ Γλύφας στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον θα είναι ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα Καναλίων.  Η ιστορία του ως παίκτης είναι άλλωστε γνωστή, καθώς έχει αποτελέσει ποδοσφαιριστή περισσότερων από 50 ομάδων σε 12 διαφορετικές Ενώσεις, αποτελώντας μεταξύ άλλων μέλος των ΑΠΟΒ, Νίκης Νίκη Βόλου, Αστέρα Ριζομύλου, Σαρακηνού, ΑΕ Διμηνίου και Πυράσου Νέας Αγχιάλου. Ως παίκτης πάλι έχει κατακτήσει 19 πρωταθλήματα ενώ είναι κάτοχος σπουδαίων ρεκόρ, όπως τα 102 τέρματα σε μία αγωνιστική περίοδο με τον ΑΟ Πόρου, αλλά και τα 11 τέρματα που σημείωσε σε έναν αγώνα, ή τα πέντε σε ένα 45λεπτο! Σε 22 χρόνια καριέρας έπαιξε σε 24 ομάδες Β΄, Γ΄, Δ΄ Εθνικής και τοπικού πρωταθλήματος, επιτυγχάνοντας περισσότερα από 750 γκολ σε περισσότερους από 700 επίσημους αγώνες. Είναι ο μεγαλύτερος σκόρερ της Ελλάδας στις μικρές κατηγορίες και για τα επιτεύγματά του βραβεύθηκε 4 φορές από την ΕΠΟ και τον ΠΣΑΠΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη περίοδο ήταν και πάλι προπονητής στο Βαθύκοιλο και στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ είχε παράλληλα και τον ρόλο του παίκτη! Δεν αποκλείουμε λοιπόν αν η ομάδα δεν υπακούει στις εντολές του να τον δούμε να… σκοράρει και πάλι!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.