Ανάληψη: Επιστρέψαμε στην Α1 ΕΣΚΑΘ αήττητοι, τα καλύτερα έρχονται

Μετά την επίσημη απόφαση της ΕΣΚΑΘ για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και την επικύρωση των βαθμολογιών, επιβεβαιώθηκε και τυπικά η άνοδος της Ανάληψης στην Α1 ΕΣΚΑΘ, με τη διοίκηση των κυανέρυθρων του Βόλου να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

“Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας συγχαίρει τον προπονητή, τους παίκτες, τους εφόρους καθώς και τους χορηγούς μας για την ιστορική άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η ομάδα μας αποτελούμενη στο μεγαλύτερο κομμάτι της από νεαρούς παίκτες, κατάφερε άμεσα την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Θεσσαλίας, μετά από μόλις ένα χρόνο απουσίας.

Στους αγώνες που έγιναν, καταφέραμε να παραμείνουμε αήττητοι κάνοντας 17 συνεχόμενες νίκες και παίζοντας ένα πολύ όμορφο και γρήγορο μπάσκετ, πανηγυρίζουμε αυτή την επιτυχία!

Δυστυχώς η δύσκολη περίοδος της πανδημίας δε μας άφησε να ολοκληρώσουμε το έργο μας μέσα στο γήπεδο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά στην επόμενη απαιτητική αγωνιστική σεζόν που θα ακολουθήσει.

Φέτος η ομάδα απόδειξε ότι οι φιλίες και οι παρέες είναι αυτές που γράφουν την ιστορία. Σας ευχαριστούμε για τις καταπληκτικές στιγμές που ζήσαμε!”

Το ποστάρισμα του Στέφανου Τύμπα

Από τη μεριά του ο προπονητής της Ανάληψης Στέφανος Τύμπας, πόσταρε τα εξής: “Δύσκολη χρονιά που τελικά στέφτηκε με επιτυχία! Ένα ευχαριστώ στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα και πάνω από όλα στους παίκτες μου που βάλανε πολύ ιδρώτα και δουλειά στο παρκέ για να τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε δυνατά με επιμονή και προσπάθεια!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.