Έπαιρνε 814.000 λίρες στο στοίχημα, αλλά έκανε cash out για 5.000

Στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, ο Ίθαν Κόνγουεϊ θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του, ποντάροντας σε τρία ματς, όμως, στο φινάλε, αποδείχτηκε ότι έκανε το χειρότερο cash out στην ιστορία του στοιχήματος.

Ο Ουαλός επέλεξε ακριβή σκορ στα ματς Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2, Λίβερπουλ-Γουλβς 2-0 και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 0-3. Με απόδοση 3.717, το τελικό ποσό έφτανε τις 814.000, με τον 24χρονο όμως να βιάζεται και να κάνει ένα μοιραίο λάθος, όταν η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 73ο λεπτό – κι ενώ τα άλλα δύο ματς ήταν ήδη 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Το cash out τού προσέφερε κάτι παραπάνω από 5.000 λίρες, με τον Κόνγουεϊ να θεωρεί πως είναι δύσκολο να μείνουν, όπως είχαν, τα δύο ματς αλλά και να πετύχει κι άλλο γκολ η Γιουνάιτεντ.

Τελικά, στο 88′, ο Χόιλουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε, για το τελικό 0-2, και τα τρία ματς έληξαν με τα σκορ που είχε ποντάρει ο νεαρός παίκτης του στοιχήματος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wales Online, ο Κόνγουεϊ έλεγε πως “πιθανότατα θα ξαναπαίξω στοίχημα αλλά όχι ακόμα, πρέπει να ξεπεράσω πρώτα αυτό”.

Στη τελευταία αγωνιστική της Premier League, ο Ίθαν Κόνγουεϊ θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του, ποντάροντας σε τρία ματς, όμως, στο φινάλε, αποδείχτηκε ότι έκανε το χειρότερο cash out στην ιστορία του στοιχήματος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.