Αναμονή για τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Νίκη

Νηνεμία και αισιοδοξία ενόψει προετοιμασίας

Νηνεμία φαίνεται ότι επικρατεί στις τάξεις της Νίκης Βόλου, με τις προαναγγελλόμενες ανακοινώσεις περί ανανέωσης συμφωνιών και συμβολαίων με ποδοσφαιριστές να μην κάνουν την εμφάνισή τους ούτε χθες Τετάρτη, και απομένει να φανεί αν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει κάτι περισσότερο.

Ανανεώσεις και μεταγραφές είναι τα δύο βασικά ζητήματα, και τα περισσότερα και αρκετά βασικά θέματα θα πρέπει να κλείσουν προφανώς μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, στις 25 Ιουλίου όπως έχει αναφερθεί από στελέχη της ΠΑΕ και έχει διαρρεύσει η συγκεκριμένη ημερομηνία.

Πάντως, κανείς δεν δείχνει ν’ αγχώνεται (τουλάχιστον δεν βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω) και ο Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει να έχει την πλειοψηφία των παικτών στη διάθεσή του για τη νέα χρονιά. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το παράδειγμα της περσινής προετοιμασίας, στο βασικό στάδιο της οποίας συμμετείχε ο Μανώλης Αποστολίδης επιστρέφοντας στην ομάδα από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου για να κλείσει την καριέρα του, χωρίς καν να έχει ανακοινωθεί από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ η συμφωνία μαζί του…

Τα στελέχη της ΠΑΕ Νίκη συνεχίζουν να αποπνέουν αισιοδοξία, οπότε και όλοι περιμένουν τις διαρροές και τις ανακοινώσεις για να μπει η ομάδα σε καθημερινότητα προετοιμασίας.

Δεν ξέχασε τον Βασίλη Μάγγο…

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την ημέρα που ο Βασίλης Μάγγος έφυγε από τη ζωή, με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου να τιμά τη μνήμη του με διαδικτυακή ανάρτηση.

«13/7/2020 – 13/7/2022. Βασίλης Μάγγος, για πάντα παρών!» ανέφερε επιγραμματικά η  «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.