Ανανέωσε και ο Στύλλας στη Νίκη

Ενώ η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση πέντε παικτών, που είναι οι Μαυρογιάννης, Πολίτης, Κοντοστάθης, Σπανόπουλος και Μόσιος, και την ανανέωση άλλων τριών, των Κουτίνα, Βλαχογιάννη και Κωστούλα, άλλος ένας παίκτης έχει συμφωνήσει να παραμείνει στο ρόστερ και απομένει μόνο η σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Ο λόγος για τον Ραφαήλ Στύλλα, τον 25χρονο Βολιώτη πλέι μέικερ, που πέρσι λόγω τραυματισμού αλλά και στρατιωτικής θητείας δεν αγωνίστηκε όσο θα ήθελε, αλλά φέτος, επειδή οι δυνατότητές του είναι γνωστές και θα συμμετέχει ανελλιπώς στις εκδηλώσεις της ομάδας, είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Από κει και πέρα, ο Νυδριώτης είναι πολύ κοντά στη Νίκη, αλλά η υπόθεσή του δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Ακόμη, κλεισμένος θεωρείται ένας νεαρός δίμετρος φόργουορντ από ομάδα της Αθήνας, που παίζει κυρίως στη θέση 3 και θα λογίζεται ως μπακ του Σάκη Κουτίνα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση 4.

Από κει και πέρα, μέσα από τη μεταβατική περίοδο προπονήσεων, θα επιλεγούν ν’ ανέβουν στην πρώτη ομάδα 2-3 νεαροί παίκτες από τις υποδομές, ενώ σε ό,τι αφορά το βασικό πεντάρι, ο στόχος έχει βρεθεί και γίνονται συζητήσεις.

Τέλος, στο τεχνικό τιμ θα προστεθεί κι ένας αναλυτής, ενώ να σημειωθεί ότι φέτος η Νίκη θα αγωνιστεί κανονικά και στο Κύπελλο Ελλάδος, κάτι που δεν συνέβη πέρσι.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.