Ανανεώσεις και μεταγραφές στη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να αποτελεί τη νέα πρόκληση για τη διοίκηση και τα μέλη της Δήμητρας Ευξεινούπολης, οι πρώτες κινήσεις για τη διαμόρφωση του δυναμικού της ομάδας ολοκληρώνονται και αναμένονται σύντομα οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν επαφές για την ανανέωση συμφωνιών και με άλλους παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα την τελευταία χρονιά, ώστε να ακολουθήσουν τα βήματα των Φαράντου, Κλουκουτάρα, Τσιάτσιου, Βούλγαρη, Καρρά, Θωμαΐδη και Στεφανή, για τους οποίους έχει ήδη γίνει γνωστό ότι θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ανδρωνά.

Η διοίκηση πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν μένει μόνο στις ανανεώσεις, καθώς ήδη έχουν γίνει μεταγραφικές επαφές, κυρίως με παίκτες προερχόμενους από την ευρύτερη περιοχή και τον Νομό Μαγνησίας. Στο πλαίσιο αυτό αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι σχετικές ανακοινώσεις, με τη διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης να δείχνει αποφασισμένη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε πρώτος στόχος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αφού πρόκειται για «νεοφώτιστη» ομάδα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο γίνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.