Αναβάτες και ίπποι έκλεψαν τις εντυπώσεις

Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στον Βόλο

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου 2022, έγιναν μετά από πολύ καιρό ιππικοί αγώνες Βορείου Ελλάδος στoν Βόλο, και παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν «σύμμαχος» των διοργανωτών, ο ιππικός όμιλος Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ κατάφερε όπως σημειώνουν τουλάχιστον οι ίδιοι οι υπεύθυνοι, όχι μόνο να παρουσιάσει μια άψογα οργανωμένη αγωνιστική διημερίδα, αλλά και να κλέψει τις εντυπώσεις με τις συμμετοχές των αθλητών του.

Συνολικά διεξήχθησαν διαδρομές σε 9 κατηγορίες, όπως ακριβώς είχαν προκηρυχθεί στο φύλλο αναγγελίας του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ είχε 34 συμμετοχές την κάθε ημέρα του αγώνα.  Με την ομάδα του συμμετείχαν οι Δ. Αναστασιάδου, Ε. Αναστασιάδου, Β. Βαρελά, Ο. Βασσάλος, Π. Γιασαγιά, Λ. Κουτρομάνου, Α. Μάτσου, Κ. Μαργώνη, Μ. Μουστάκα, Ι. Μπλέτσα (ΙΟΘ), Δ. Νάνου, Δ. Παπαθεολόγου, Μ. Σιμώτα, Α. Τοπάλη, Δ. Τσιανάκα, Α. Χένρι και Χ. Χρυσικού.

Οι διαδρομές των παραπάνω αθλητών χαρκτηρίζονται ως εξαιρετικές και τους έφεραν σε πολύ καλές θέσεις στην γενική κατάταξη. Δεδομένου ότι αυτός ήταν ο τελικός αγώνας για το 2022, τα αποτελέσματα  ανέδειξαν τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ πολυνίκης όμιλος Βορείου Ελλάδος, για 5η συνεχή χρονιά.

Επίσης σε πολυνίκες αναδείχθηκαν οι παρακάτω αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ:

-Γ. Γιασαγιά πρώτη πολυνίκης στην κατηγορία Β7 και δεύτερη πολυνίκης στην κατηγορία Α4

-Α. Τοπάλη τρίτη πολυνίκης στην κατηγορία Α3

-Χ. Χρυσικού πρώτη πολυνίκης στην κατηγορία Α6 και Α4 αντίστοιχα.

Τέλος, μεταξύ άλλων τονίζεται ότι ο ιππικός όμιλος Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ και οι φίλοι του αθλήματος επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Κολυνδρίνη για τη συμπαράσταση και τη στήριξη που προσέφερε στη διοργάνωση του αγώνα, καθώς και για την παρουσία της στην απονομή των επάθλων στους Παίδες αθλητές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.