Αναζητά αντίπαλο για φιλικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά το «ξεμούδιασμα» του περασμένου Σαββάτου με προπονητικό διπλό απέναντι στον Ίωνα (είχε ρεπό στην πρεμιέρα της Α1 ΕΣΚΑΘ), ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να κλείσει την προετοιμασία του με ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, πριν η ομάδα αφοσιωθεί στις προπονήσεις αποκλειστικά και μόνο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Αναγέννηση Λαμίας και φυσικά θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να αρχίσουν να μπαίνουν οι βάσεις για την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία και ό,τι μέλλει γενέσθαι από εκεί και πέρα. Έτσι, το τεχνικό επιτελείο της βολιώτικης ομάδας αναζητά τον αντίπαλο που θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

Αρχικές επαφές έγιναν με τη Νίκη Βόλου, ωστόσο δεν φαίνεται να βολεύει το πρόγραμμα, ενώ υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να γίνει αγώνας με τον ΓΣ Αλμυρού. Ωστόσο υπάρχει διαθέσιμος και ο ΓΣ Αμπελώνα, ομάδα που πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική και θα τη βρει ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος στον 4ο όμιλο. Ήδη πριν λίγο καιρό ο Ολυμπιακός Βόλου τέθηκε αντιμέτωπος με την αμπελωνίτικη ομάδα στο ΕΑΚ Βόλου, και μάλιστα παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο, επικρατώντας με σχετική άνεση.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, αυτές συνεχίζονται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς και χωρίς πολλές απουσίες, με εξαίρεση αυτή του Μούμογλου. Ο έμπειρος παίκτης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που υπέστη όπως φαίνεται, και προς το παρόν ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, μέχρι να είναι 100% έτοιμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.