Αναζητά τις καλύτερες μέρες ο Ολυμπιακός Βόλου-Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα στην Καρδίτσα

Απόλυτη ικανοποίηση στην πλευρά των γηπεδούχων

Λίγα ήταν τα λόγια από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου μετά το τέλος του αγώνα στην Καρδίτσα και την ήττα από την Αναγέννηση με 4-0.

Από την πλευρά Ολυμπιακού Βόλου δεν έκανε δηλώσεις ο Ισπανός τεχνικός Μανού Καγιέχα αλλά ο συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου Γιάννης Λάλας, που τόνισε ότι δεν ήταν σε θέση να πει πολλά πράγματα, καθώς δεν ήταν σε καλή κατάσταση. «Να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι μία μαύρη μέρα για την ιστορία του συλλόγου. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Κατεβάζουμε τα κεφάλια και θα δουλέψουμε με τον καινούργιο κόουτς και νομίζω ότι θα έρθουν οι μέρες που αξίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου» σημείωσε πάντως…

Από την άλλη, ο προπονητής της Αναγέννησης Περικλής Αμανατίδης εμφανίστηκε σαφώς ικανοποιημένος. «Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Στα πρώτα δέκα λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου πατούσε καλύτερα και αιφνιδιαστήκαμε. Κινδυνεύσαμε και σε μία φάση αλλά χρόνο με τον χρόνο χτίσαμε μία καλή απόδοση, όπως με την απόδοση που είχαμε και μέσα στην εβδομάδα με τη Νίκη Βόλου. Απλά σήμερα είχαμε την τύχη και μπήκαν κάποια γκολ, άνοιξε το παιχνίδι και έδειξε η ομάδα τις δυνατότητες που έχει» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός για να συμπληρώσει: «Προτιμώ να κρατήσουμε τους τρεις πόντους. Το σκορ και στα δύο παιχνίδια (σ.σ. και σ’ αυτό με τη Νίκη Βόλου) δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Πρέπει να μείνουμε στην ουσία που είναι οι τρεις πόντοι. Έχουμε κάνει το καλό ξεκίνημα που θέλαμε. Αυτό θα μας δώσει μία δύναμη για να πατήσουμε καλά και αν μπορούμε να κάνουμε τη χρονιά που έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας, μία χρονιά διάκρισης».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.