Αναζητάει νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου

Για τη Β’ Εθνική μπάσκετ

Δεν μπόρεσε να πάρει άλλο ροζ φύλλο αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, μετά την επικράτησή του επί της συμπολίτισσας Νίκης, αλλά αυτό το 0/3 τον αδικεί γιατί απέναντι και στους τρεις αντιπάλους κατέβαλε υπερπροσπάθεια και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Οπότε, θέλοντας να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί απέναντι στους Ίκαρους Τρικάλων, αύριο Τετάρτη στις 17:00.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ιδιαίτερη ομάδα και ο τρόπος παιχνιδιού της είναι ανάλογος» έλεγε εξάλλου ο προπονητής των Ικάρων, Γρηγόρης Γιασάρης, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, και όντας αρκετά έμπειρος ξέρει ότι η ομάδα του δεν θα έχει εύκολο έργο.  Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να βρει ρυθμό αλλά και ανάσες, καθώς είναι δεδομένο ότι η απουσία ενός ακόμη ψηλού, μετά τους τραυματισμούς Τσιακλάγκανου και Αγγελόπουλου, αλλά και του Χανέλι που θα μπορούσε να πάρει χρόνο για να ξεκουράσει τους βασικούς γκαρντ έχουν κοστίσει έως τώρα.

Tο κόστος βέβαια μέχρι στιγμής ήταν πολύτιμοι βαθμοί, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει μείνει πίσω, έχοντας μόλις 11 συνολικά, στην ουρά της βαθμολογίας μαζί με τους Τιτάνες Παλαμά και έναν περισσότερο από την ουραγό Μελίκη.

Ο Χανέλι επέστρεψε και είναι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Καραμήτσο που καλείται να σφίξει τα δόντια για να τα βγάλει πέρα εξαιτίας τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, καθιστώντας τη συμμετοχή του αμφίβολη.

Aξίζει να σημειωθεί τέλος ότι οι Ίκαροι Τρικάλων απευθύνουν μαζικό κάλεσμα για παρουσία κόσμου στο κλειστό της Μπάρας για το αυριανό παιχνίδι και μάλιστα η είσοδος θα είναι για όλους δωρεάν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.