Ανδρωνάς: «Να μην υπάρξουν περεταίρω γεγονότα, πέραν του αγωνιστικού»

Ο προπονητής της Δήμητρας τόνισε ότι προέχει να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες

Η 9η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής φέρνει αντιμέτωπους Δήμητρα και ΓΣ Αλμυρού, στο γήπεδο της Ευξεινούπολης (Κυριακή 16/05, 17.00). Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά ιστορικά, που οι δύο σύλλογοι θα «διασταυρώσουν τα ξίφη» τους σε ανώτερη κατηγορία, εκτός τοπικών πρωταθλημάτων. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι που εκτός του γοήτρου της νίκης, έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για το ποιος θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Δήμητρα προέρχεται από την ήττα στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή, με σκορ 1-0. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς αφού ανέφερε ότι στην Εύβοια η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα τέρμα και να πάρει έστω την ισοπαλία, τόνισε ότι αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν και τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνίδι απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και στη θέληση. Ο ΓΣ Αλμυρού είναι μια πολύ ιστορική ομάδα με την δική της πορεία στην Γ’ Εθνική. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθούν και οι δύο ομάδες και δεν θα έχει περεταίρω γεγονότα πέραν του αγωνιστικού.»

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός για το ντέρμπι αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια θα παραμείνει ο Στεργίου, ο οποίος στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών υπέστη κάταγμα στο χέρι του. Η ομάδα της Ευξεινούπολης είναι αήττητη εντός έδρας στην Γ’ Εθνική, μετρώντας δύο λευκές ισοπαλίες απέναντι σε ΑΟ Υπάτου και Αμβρυσσέα και μια νίκη με 1-0 κόντρα στον ΑΠΟ Αταλάντης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.