Ανδρουτσόπουλος: «Στόχος μας να παραμείνουμε στην κορυφή»

Η άποψη του προπονητή του Θησέα Αγριάς για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Θησέα Αγριάς και τον Ολυμπιακό Βόλου έχει ξεχωρίσει ήδη στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, αφού οι δύο ομάδες έχουν κάνει το 4×4 έως τώρα στο πρωτάθλημα και μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ιδιαίτερη και έντονη όπως φαίνεται ήταν και η συζήτηση που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες για το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Πάντως, ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος αυτό που τονίζει στο «Magnesiasports» είναι ότι στόχος της ομάδας του είναι να παραμείνει στην κορυφή.

«Τόσο ο Θησέας Αγριάς όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα αυτήν την περίοδο και είναι σίγουρα σημαντικό που τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων έχουν στραφεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούμε από το πόσος κόσμος θα βρεθεί στο γήπεδο για την αναμέτρηση, ούτε πού θα διεξαχθεί αυτή» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος.

Στόχος σύμφωνα με τον ίδιο είναι να βρεθεί η ομάδα του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λοιπόν, και να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί. «Εξάλλου, έχουμε ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία από κρίσιμα παιχνίδι, οπότε μπορεί να γίνει η διαχείριση του αγώνα όπως θέλουμε» σημειώνει.

Όσον αφορά την επιλογή τελικά του ΕΑΚ Βόλου για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας της Αγριάς αναφέρει ότι από τη στιγμή που η φυσική έδρα του Θησέα δεν είναι έτοιμη, οποιαδήποτε άλλη είναι απλά… ουδέτερη. «Σίγουρα είναι καλό να διεξαχθεί το παιχνίδι με κόσμο, και να είναι μία τοπική γιορτή για το ποδόσφαιρο. Εύχομαι η προσέλευση του κόσμου να είναι σημαντική» τονίζει ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος.

«Υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Ο προπονητής του Θησέα πάντως δεν παραβλέπει τη δυναμική του αντιπάλου, αλλά δεν δείχνει να τον φοβίζει κάτι. «Από την πλευρά μας σεβόμαστε τους πάντες. Όπως κι εμείς, έτσι και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αυτήν τη στιγμή 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το αν δυσκολεύτηκε σε κάποια παιχνίδια δεν μας απασχολεί και δεν μας εφησυχάζει. Ξέρουμε το brand name του αντιπάλου, και από την πλευρά μας χρειάζεται να πιάσουμε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που θέλουμε να έχουμε» υπογράμμισε.

Για τη γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος έως τώρα και για το αν είναι μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Θησέας Αγριάς που μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος, ο Θοδωρή Ανδρουτσόπουλος πάντως σχολιάζει: «Είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς το οτιδήποτε, και υπάρχουν πολλές ομάδες καλές. Υπάρχει ένα γκρουπ έξι τουλάχιστον ομάδων που μπορεί η μία να χτυπήσει την άλλη στα μεταξύ τους παιχνίδια, όπως ο Πύρασος, ο ΓΣ Αλμυρού, ο Ρήγας Φεραίος και η Αγία Άννα. Πρόκειται για ομάδες με δυναμική, που θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια και καλό είναι να μην βιαζόμαστε να βγάζουμε ακόμη συμπεράσματα».

Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως ενισχύεται και προσθέτει παίκτες στο ρόστερ του. «Αυτό αφορά τον ίδιο τον αντίπαλο κι όχι εμάς. Δεν αγγίζει εμάς, και σίγουρα η κάθε ομάδα θέλει να κάνει το καλύτερο τη δεδομένη στιγμή» θα αρκεστεί να σχολιάσει.

Στην πλευρά του Θησέα πάντως, πέρα από τον Χατζησταμάτη που βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης από τον τραυματισμό του, απουσίες δεν υπάρχουν. Οπότε στην αναμέτρηση της Κυριακής, αναμένεται να είναι πλήρης για τη διεκδίκηση του αποτελέσματος που θέλει.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.