Ανέλαβε τον Αιολικό ο Καραγιώργος, στο τεχνικό team της ακαδημίας ο Γουμενόπουλος

Από αριστερά Σαμαράς, Γουμενόπουλος, Καραγιώργος

Ο Δημήτρης Καραγιώργος ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Αιολικού ως ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας, ενώ νέος μέλος του τεχνικού team της ακαδημίας του συλλόγου αποτελεί ο Στάθης Γουμενόπουλος.

Η ανακοίνωση για τον Καραγιώργο:

“Ο Καραγιώργος Δημήτρης θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Αιολικού Βόλου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Ο Δημήτρης Καραγιώργος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση (κατηγορία Α). Έχει περάσει ως προπονητής από πολλές ομάδες του Βόλου στις αναπτυξιακές ως επί το πλείστον ηλικίες. Την αγωνιστική χρονιά 2019-2020 ήταν στο προπονητικό τιμ της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Διακρίνεται για την οξυδέρκεια, την εργατικότητα, την προπονητική του επάρκεια και για το ήθος του. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού και του ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.”

Η ανακοίνωση για τον Γουμενόπουλο:

“Ο Γουμενόπουλος Στάθης θα είναι ο νέος προπονητής στο τεχνικό τιμ των αναπτυξιακών τμημάτων του Αιολικού Βόλου. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση(κατηγορία Α). Προπονητής με εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν προπονητής στις Ακαδημίες του Φοίβου, Εθνικού και του Σπάρτακου Λάρισας. Είναι νέος (23 ετών) με πολλή διάθεση και μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και φυσικά για το μπάσκετ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μέσα από τη δουλειά του να συνεχιστούν οι επιτυχίες του Αιολικού στις αναπτυξιακές ηλικίες. Υπεύθυνος όλης της Ακαδημίας παραμένει ο Σαμαράς Αντώνης πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση (κατηγορία Α). Στο προπονητικό τιμ παραμένει ο Δεμίρης Κων/νος τελειόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων, όπως και ο Τραγουδάρας Αντώνης πτυχιούχος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση (κατηγορία Α). Τεχνικός Σύμβουλος παραμένει ο Σαμαράς Μιχάλης καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση (κατηγορία Α)”.

Ενίσχυση με Παπαζήση και Παρισάκη

Επίσης ο Αιολικός ενέταξε στο δυναμικό του δύο παίκτες τους, Παναγιώτη Παπαζήση και Θανάση Παρισάκη.

Η ανακοίνωση για τον Παπαζήση:

“Μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του Αιολικού είναι ο Παπαζήσης Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης Παπαζήσης θα βοηθήσει σημαντικά τον Αιολικό με τα πλούσια προσόντα που διαθέτει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Προέρχεται από τη Νίκη Βόλου, την οποία και ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη. Ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί στον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ, ΑΣΤΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ και στη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη που επέλεξε την ομάδα του Αιολικού και ευχόμαστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Η ανακοίνωση για τον Παρισάκη:

“Μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Αιολικού θα αποτελέσει η επάνοδος του Θανάση Παρισάκη από τον Ίωνα (όπου είχε δοθεί δανεικός πέρσι). Ο Θανάσης Παρισάκης προέρχεται από την Ακαδημία του Αιολικού και στέφθηκε πρωταθλητής με την εφηβική ομάδα του Αιολικού τόσο στο Ν. Μαγνησίας όσο και στη Θεσσαλία το 2018. Διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα, για την αγωνιστικότητά του αλλά και για το απαράμιλλο ήθος του. Τον ευχαριστούμε που επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα και ευχόμαστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.