Άνευρος ο Ολυμπιακός Βόλου, ήττα 0-1 από τον Διαγόρα Ρόδου

Ένας άνευρος και απογοητευτικός Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να πάρει κάτι απέναντι στην Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο της Νεάπολης, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να αρκούνται στο ένα τέρμα που σημείωσε ο Μπουρλάκης σχεδόν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρήκαν τον ρυθμό που θα έπρεπε για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο κόσμος ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος και από την απόδοση και από το τελικό αποτέλεσμα της βολιώτικης ομάδας.

Έχασε έδαφος και έμεινε πίσω

Μόλις στο 2’ ο Μπουρλάκης έκανε ένα σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν αιφνιδίασε τον Γιδόπουλο, ενώ στα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά μέχρι εκεί… Μέχρι το 15’ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν  να γίνονται πιο απειλητικοί, έχοντας 2-3 σουτ στο ενεργητικό τους που έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν θέματα στην ανάπτυξη, με τον Διαγόρα να έχει την ευκαιρία στο 20’, όταν  ο Μπουρλάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πατσαρούχας έκανε την προβολή αλλά ο Γιδόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε. Συν  τοις άλλοις δεν έλειπαν και τα αμυντικά λάθη από πλευράς γηπεδούχων, με τον Διαγόρα να γίνεται επικίνδυνος μεν αλλά να μην ολοκληρώνει την τελευταία στιγμή τις φάσεις. Στο 35′ ο Κασνέτση πάντως έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Γιδόπουλο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Ουσιαστική ευκαιρία είχε ο Ολυμπιακός Βόλου τρία λεπτά αργότερα, με τον Κέρι να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Τσίτα να προσπαθεί να πλασάρει εντός περιοχής τον Τσέλιο, αλλά δεν έκανε το κοντρόλ που θα ήθελε, με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυνόμενοι. Μία αντεπίθεση όμως στο 44’ από πλευράς Διαγόρα έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου, με  αποτέλεσμα να σουτάρει ο Μπουρλάκης και να παραβιάσει την εστία του Γιδόπουλου για το 0-1. Mε αυτό το σκορ άλλωστε πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να δέχεται το γκολ στο χειρότερο χρονικό σημείο…

Μόνο με ξεσπάσματα, χωρίς αποτέλεσμα

Πιο ορεξάτος ήταν ο Διαγόρας στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπουρλάκη στο 49’ να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Παπαδόπουλο να προσπαθεί να κάνει το πλασέ, χωρίς όμως επιτυχία, ενώ δύο λεπτά αργότερα ένα σουτ του Πατσαρούχα ανάγκασε τον Γιδόπουλο να διώξει σε κόρνερ.

Η επιμονή του Σκοπελίτη από τα δεξιά της αντίπαλης περιοχής έδειξε τα πρώτα σημάδια… ζωής για τον Ολυμπιακό Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο, με τον παίκτη των γηπεδούχων να κερδίζει το φάουλ στο 59’, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κέρι. Αυτός ήταν που έστειλε την μπάλα σχεδόν στη γραμμή της αντίπαλης εστίας, αλλά έκοψε την τελευταία στιγμή η αντίπαλη άμυνα, προ του Τσίτα που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 62′ Κέρι και Σκοπελίτης συνεργάστηκαν και πάλι με τον δεύτερο να βγάζει τη σέντρα και τον Τσίτα να κάνει την κεφαλιά, για να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

Βέβαια, η αναμέτρηση δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με τον Ολυμπιακό Βόλου πάντως να προσπαθεί περισσότερο από ένα σημείο και μετά σε σύγκριση με τον Διαγόρα, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Κακά τα ψέματα, το νεύρο που χρειαζόταν έλειπε, με τους φιλοξενούμενους να φαίνεται πάντως ότι και από την πλευρά τους ότι αρκούνταν στο υπέρ τους 0-1.

Στο 87’ από μία εκτέλεση κόρνερ του Σερτζίνιο έδωσε την ευκαιρία για κεφαλιά στον Κασνέτση, για να μπλοκάρει ο Γιδόπουλος, ενώ από εκείνο το σημείο και μέχρι και το τέλος του αγώνα (συνυπολογιζόμενων και των πέντε λεπτών των καθυστερήσεων) έλειψε και το καθαρό μυαλό από πλευρά των παικτών του Ηλία Σολάκη.

Κάρτες:

Κίτρινες: 56′ Τσίτας/59’ Καρπαθάκης

Κόκκινες:

Ολυμπιακός Βόλου (Σολάκης): Γιδόπουλος, Γραικός (57’ Μητρόπουλος), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρι, Ράντι (62’ Κόλα)

Διαγόρας Ρόδου (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης (86’ Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας (90’ Αγιώτης), Γούλας (65’ Μανωλάκης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.