Αγγλία και Κολομβία για το τελευταίο εισιτήριο των «8»

Την τελευταία θέση για τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 θα διεκδικήσουν απόψε (21:00) η Κολομβία και η Αγγλία, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σπαρτάκ Μόσχας.

Με καλή παρουσία αμφότεροι στη φάση των ομίλων, οι μονομάχοι αναμένεται να προσφέρουν συγκινήσεις, όπως συνέβη και στα περισσότερα από τα παιχνίδια των προημιτελικών που προηγήθηκαν.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα έχει ενδεχόμενη απουσία του Χάμες Ροντρίγκες. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου αντιμετώπιζε μυϊκό τραυματισμό πριν το Μουντιάλ και στον αγώνα με την Ιαπωνία, υποτροπίασε.

Πιθανότατα δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, γεγονός που δυσκολεύει τον Χοσέ Πέκερμαν. Ο Γέρι Μίνα, που εντυπωσιάζει στο τουρνουά, αναμένεται να ηγηθεί και πάλι της άμυνας, που σε κάθε περίπτωση δεν είναι το δυνατό σημείο των «καφετέρος».

Οσον αφορά στην Αγγλία, ο Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ, εμπιστεύεται και δικαιώνεται ως τώρα με το 3-4-2-1 και τον Λίνγκαρντ σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Χάρι Κέϊν, που παραμένει πρώτος σκόρερ στο τουρνουά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.