Σε μία ποδοσφαιρική άνοστη «σούπα» στο AEL Fc Arena, στην οποία περίσσεψε η σκοπιμότητα, η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι 0-0, αποτέλεσμα δίκαιο σε ένα ματς που θα ξεχαστεί αμέσως, αφού η ποιότητά του ήταν … να μασάς και να φτύνεις.
Το πρώτο μέρος ήταν πολύ νευρικό και χωρίς φάσεις, με την ΑΕΛ μάλιστα να μην έχει καμία (!) τελική προσπάθεια, ενώ ο Λεβαδειακός φάνηκε μόνο στο 18ο λεπτό, όταν έγινε σέντρα-σουτ από τον Μπάιροβιτς από τα δεξιά και Σουλούκος, τον οποίον επιχείρησε να κρεμάσει ο Σουηδός, έδιωξε σε κόρνερ.
Ίδιοι οι πρωταγωνιστές στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα στο 53’, όταν ο Μπάιροβιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά με σπουδαία απόκρουση ο Σουλούκος απεσόβησε το 0-1. Στο 57’ ο Σουλούκος χρειάστηκε και πάλι να επέμβει, μπλοκάροντας το φάουλ του Γκουστάβο Κόστα, ενώ στο 59ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη (!) τελική προσπάθεια της ΑΕΛ στο ματς με την κεφαλιά του Γιανναράκη να εξουδετερώνει εύκολα ο Γκροφ.
Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έκανε μία σημαντική απόκρουση στο 86’ σε σουτ του Πλέγα εντός περιοχής, χωρίς πάντως να αιφνιδιαστεί, με το 0-0 να μην αλλάζει, όπως και η διαφορά των δύο ομάδων, που παρέμεινε στους εννιά βαθμούς, με τους πρωτοπόρους Βοιωτούς να έχουν ένα ματς περισσότερους από τους δεύτερους Θεσσαλούς,
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (73’ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Κοσσονού (64’ Φατάι), Κ. Παπαγεωργίου (64’ Στίνα), Πεντρόσο, Μαυριάς (73’ Νίνο)
Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντε (70’ Κωστή), Γκουστάβο Κόστα (63’ Νίκας), Κουάδρα (78’ Πολέτο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (72’ Τσιριγώτης)
Απόδοση: magnesiasports

















