«Αντίο» στον Χρήστο Γκότα από τις ομάδες της Μαγνησίας

Η απώλεια του Τρικαλινού προπονητή καλαθοσφαίρισης Χρήστου Γκότα, σε ηλικία μόλις 49 ετών συγκλόνισε τον χώρο του θεσσαλικού μπάσκετ και όχι μόνο, με τις ομάδες της Μαγνησίας να τιμούν τη μνήμη του και να στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους τους.

Η Νίκη Βόλου από την πλευρά της κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Γκότα πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΣΚ Ιωάννινα, τιμώντας τον άτυχο προπονητή που είχε αφήσει το στίγμα του στην ΕΣΚΑΘ αλλά και που ήταν εν ενεργεία συνεργάτης του Αιόλου-Γόμφων.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην ομάδα του Αίολου Τρικάλων-Γόμφοι και στους οικείους του για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου Χρήστου Γκόντα. Ο Χρήστος Γκόντας άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, με την προσφορά του στην κοινότητα της καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλία και η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Αιωνία του η μνήμη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.