Απέκτησε Μαυροκεφαλίδη αντίπαλος της Νίκης!

Μεταγραφική βόμβα στη National League 1, με τον Εθνικό Λιβαδειάς να ανακοινώνει την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ, που αγωνίστηκε πέρσι στον Ιωνικό Νικαίας στην Basket League, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Λιβαδειάς, αντίπαλο της Νίκης, που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της National League, και έχοντας ρεκόρ 5-3 βρίσκεται στην 5η θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τι συνδέει τη Λιβαδειά με Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ; Μία βόμβα μεγατόνων στην πόλη! Η Λιβαδειά υποδέχεται έναν παίκτη διεθνούς βεληνεκούς…

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του που μας έχει κάνει περήφανους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μπασκετικά ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και τον Ιούνιο του 2006 επιλέχθηκε στο No 57 του NBA Draft. Βίρτους Ρόμα, Βαλένθια, Ολυμπιακός, Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Λιέτουβος Ρίτας… μερικοί σταθμοί της μπασκετικής του διαδρομής.

Τον Δεκέμβρη του 2016, έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αφού υπέγραψε με την Κινγκντάο Ίγκλς.

Έρχεται να κυριαρχήσει στη ρακέτα και να υπερασπιστεί το καλάθι του Εθνικού μας…ο ένας και μοναδικός Λουκάς Μαυροκεφαλίδης!

Λουκά καλώς ήρθες στον Εθνικό Λιβαδειάς. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επέλεξες να αγωνιστείς με την ομάδα της πόλης μας!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.