Αποχαιρετά τον κόσμο της η Νίκη

Σήμερα στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό

Το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της δίνει σήμερα η Νίκη, που υποδέχεται τον πρωταθλητή Λεβαδειακό στις 16.00 για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2 και θέλει να αποχαιρετήσει τον κόσμο της με μία σημαντική νίκη γοήτρου, όπως είχε κάνει και πέρσι στη Νεάπολη σε αντίστοιχο παιχνίδι με τον επίσης πρωταθλητή Πανσερραϊκό.

Απόντες για τη Νίκη είναι οι Παναγιωτίδης, Κραβαρίτης, Βουκελάτος και Μιράντα, ενώ την αποστολή αποτελούν οι εξής 20 παίκτες: Γκαραβέλης, Μπουργάνης (τερματοφύλακες), Κάσσος, Τοπαλίδης, Κουτσιμπάνας, Αναστασίου, Ναά, Στίκας, Ανδρέου, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ (αμυντικοί), Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας (μέσοι), Πολίτης, Κρητικός, Τζιώρας, Μακατσάρια, Μπαλλάς (επιθετικοί).

Επίσης 20μελης είναι και η αποστολή του Λεβαδειακού. Αναλυτικά σ’ αυτή βρίσκονταιν οι; Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος (τερματοφύλακες), Τσάπρας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Λιάγκας, Τσελεπίδης, Βήχος, Σωτηράκος (αμυντικοί), Μεχία, Χάμοντ, Μπελμόντ, Νίκας, Συμελίδης, Κωστή (μέσοι), Κουιρουκίδης, Νταγκό, Πολέτο, Ρομό, Τσιριγώτης (επιθετικοί).

«Γινόμαστε πάλι ΟΛΟΙ ΕΝΑ»

Η ΠΑΕ Νίκη έκανε κάλεσμα στον κόσμο της και σήμερα αναμένεται μεγάλος αριθμός φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό. Συγκεκριμένα η κυανόλευκη ΠΑΕ ανέφερε: «Αυτήν την Κυριακή γινόμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΕΝΑ. Γιατί η ΝΙΚΗ είναι ο κόσμος της!»

Οι διαιτητές

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Ανδρέας Βλάχος από την Ένωση Ανατολικής Αττικής με βοηθούς τους Σούζα (Ανατολικής Αττικής) και Τσαγανού (Δυτικής Αττικής), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Αργυρός (Πέλλας).

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Θυμίζουμε ότι ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τα ματς των Play Off. Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 14.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

To σημερινό πρόγραμμα (7η)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ,

Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός (16:00 / sl2.muvi.com)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ,

Καμπανιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας (17:00 / sl2.muvi.com)

ΚΟΖΑΝΗΣ,

Κοζάνη-ΠΟΤ Ηρακλής (17:00 / sl2.muvi.com)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ,

Χανιά-Καλαμάτα (14:45 / Action 24)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ,

Αιγάλεω-Γιούχτας (16:00 / sl2.muvi.com)

ΑΓΥΙΑΣ,

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’ (16:00 / sl2.muvi.com).

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.