Απινιδωτής τελευταίας γενιάς στη Σχολή Ποδοσφαίρου «Η Αγία Άννα»

Έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης σε ευαίσθητα θέματα ασφάλειας και υγείας ατόμων -κυρίως όμως παιδιών- η σχολή ποδοσφαίρου «Η Αγία Άννα» γίνεται η πρώτη ιδιωτική σχολή ποδοσφαίρου της Μαγνησίας που θα διαθέτει απινιδωτή στις εγκαταστάσεις της (Olimpico Sport Club).

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, σε περίπτωση που απαιτηθεί, θα χρησιμοποιηθεί από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Σχολής και η παρουσίασή του θα γίνει το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Σχολής (τέρμα Ζαλόγγου, Βόλος).

Στην ανοιχτή εκδήλωση του Σαββάτου, θα γίνει επίδειξη της χρήσης του εξοπλισμού και έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Περ. Λασκαράκης, προπονητές, αθλητές και φυσικά εξέχοντα στελέχη της κλινικής “ΆΝΑΣΣΑ” και της δωρήτριας εταιρίας «Παπαποστόλου Healthcare Technologies».

Οι ίδιοι φορείς θα αναλάβουν την κατάρτιση των προπονητών του συλλόγου και του προσωπικού του αθλητικού κέντρου στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), εκπαίδευση η οποία θα συνοδευτεί με την χορήγηση πιστοποίησης.

Η κλινική «ΆΝΑΣΣΑ», ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη των αθλητών, παιδιών, γονέων και υπευθύνων της σχολής ποδοσφαίρου «Η Αγία Άννα», παρέχει ήδη πλήρεις και ποιοτικούς αθλητικούς καρδιολογικούς ελέγχους και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες όλων για καλύτερη υγεία σε όλα τα στάδια, στην πρόληψη, στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Στο πλαίσιο αυτό η κλινική «ΆΝΑΣΣΑ», με αίσθημα ευθύνης δίπλα σε κάθε ανθρώπινο βήμα, σε συνεργασία με την εταιρία «Παπαποστόλου Healthcare Technologies», προσφέρουν έναν απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας διφασικού τύπου, του Οίκου SCHILLER, κατάλληλο για απινίδωση σε ενήλικες και σε παιδιά.

Πιστοί στις δεσμεύσεις τους οι εκπρόσωποι της Σχολής τονίζουν ότι συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους αθλητές αλλά και τις οικογένειες της σχολής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.