Απίθανο το σενάριο περί επιστροφής της Νίκης στο Π. Μαγουλάς τη νέα σεζόν

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες

Σενάρια περί άμεσης επιστροφής της Νίκης τη νέα σεζόν στο Π. Μαγουλάς βγήκαν στην επιφάνεια, ωστόσο σύμφωνα με απόλυτες διασταυρωμένες πηγές κάτι τέτοιο είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να συμβεί.

Αιτίες υπάρχουν σοβαρές, όπως ότι οικονομικά είναι πάρα πολλά τα έξοδα, για να γίνουν τα απαραίτητα έργα, και χωρίς βοήθεια από χρηματοδοτικά προγράμματα δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν.

Επίσης, η έγκριση χρηματοδοτικών προγραμμάτων μέσα από την εξέταση αντίστοιχων φακέλων είναι μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία και είναι χαρακτηριστικό ότι η Νίκη δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση για τον περσινό φάκελο που κατέθεσε για τα έργα στον ΟΣΕ. Επομένως, και χρονικά δεν γίνεται η Νίκη να παίξει τη νέα σεζόν στο Π. Μαγουλάς.

Ακόμη, στην ΠΑΕ Νίκη περιμένουν και τι θα γίνει με το Πανθεσσαλικό τη νέα χρονιά, καθώς στην υποθετική βεβαίως περίπτωση, που οι κυανόλευκοι το έχουν αποκλειστικά (σ.σ. αυτό αποτελεί συνάρτηση του τι θα γίνει με τον ΝΠΣ Βόλος), τότε προτιμούν 100% το συγκεκριμένο γήπεδο.

Το γηπεδικό θέμα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα, όπως η προοπτική που έχει η ομάδα για τη νέα χρονιά, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ σκοπεύουν να τα συζητήσουν σε μία Γ.Σ. των μετοχών μετά το τέλος του πρωταθλήματος, το οποίο βάσει του αρχικού προγραμματισμού της διοργανώτριας αρχής θα τελειώσει στις 22 Μαΐου.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.