Από την Αργώ στον Αίαντα και την Α1 γυναικών η Μαριάννα Καλαποδά

Η Μαριάννα Καλαποδά αφήνει την Αργώ για τον Αίαντα Ευόσμου και την Α1 γυναικών βόλεϊ. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ο βολιώτικος σύλλογος: “Στην Α1 κατηγορία θα αγωνίζεται για τη νέα σεζόν η κεντρικός του Συλλόγου μας Μαριάννα Καλαποδά. Η Μαριάννα μια από τις πιο εργατικές αθλήτριες της Αργούς συμμετείχε στον βασικό κορμό όλων των ομάδων του Συλλόγου προσφέροντας τα μέγιστα.

Με συμμετοχή στις προεθνικές ομάδες με αποκορύφωμα την επιλογή της στην Εθνική Νεανίδων και τη διάκριση της ως κορυφαίας αθλήτριας πετοσφαίρισης Νομού Μαγνησίας επί δύο συνεχόμενα έτη, η Μαριάννα συνεχίζει την ανοδική πορεία της φέτος στον Αίαντα Ευόσμου στην Α1 κατηγορία. Ευχόμαστε στην Μαριάννα Καλαποδά και στον Αίαντα Ευόσμου δυνατή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες”.

Από τη μεριά του Αίαντας Ευόσμου στη δική ανακοίνωση τονίζει: “Ενίσχυση στο κέντρο για τον Αίαντα με τη ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑΠΟΔΑ.

Η νεαρή ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΑΛΑΠΟΔΑ (2001, 1.88) θα υπερασπίζεται το κέντρο του ΑΙΑΝΤΑ για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Με εμπειρίες από την Εθνική Νεανίδων θα βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων και στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Καλωσόρισες Μαριάνα στην οικογένεια του ΑΙΑΝΤΑ. Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.