Από την Ντόρτμουντ στον Α.Σ. Βόλος 2004

Η Μαρτίνες στη χθεσινή προπόνηση του Α.Σ. Βόλος 2004
Από τη γερμανική ομάδα ξεκίνησε την καριέρα της η νέα ξένη της βολιώτικης ομάδας

Από τις υποδομές της Ντόρτμουντ ξεκίνησε η νεοαποκτηθείσα επιθετική χαφ του Α.Σ. Βόλος 2004, Μαρία Αντζελίνα Μαρτίνες, που έχει και ρίζες από την Κολομβία.

Η γεννημένη στις 31/12/2002 παίκτρια που μπορεί ν’ αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τη φορ, είχε τελευταία ομάδα την ολλανδική Ντούνο στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας, στην οποία μετακόμισε οικογενειακώς πριν λίγα χρόνια από τη Γερμανία.

Η Μαρτίνες πήρε μέρος χθες Πέμπτη (25/1) σ’ όλο το πρόγραμμα της προπόνησης με τη νέα της ομάδα και υπολογίζεται για το πολύ κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι με την Καστοριά (15.00) για την 13η αγωνιστική της Α’ Εθνικής, η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου, που οι Βολιώτισσες θέλουν να τις βρει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που τώρα είναι δέκατες με εννιά βαθμούς. Και θα το καταφέρουν, αν κερδίσουν τις Καστοριανές, που είναι στο +1 και στην 9η θέση, που δίνει τη σωτηρία. Γι’ αυτήν την αναμέτρηση ορίστηκαν διαιτητές οι Γκουντέλας, Καλογριανίτης, Κουτσώνης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο Βόλος 2004 παράλληλα με τη φετινή χρονιά, που αποκλειστικός στόχος είναι η σωτηρία, κοιτά και την επόμενη σεζόν, καθώς μέσα στην άνοιξη έχει προγραμματίσει να φέρει στον Βόλο κάποιες ξένες παίκτριες, που θα δοκιμαστούν με την προοπτική να αποκτηθούν, αν ικανοποιήσουν, την ερχόμενη περίοδο. Αυτό θα γίνει, έτσι ώστε να υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στις μεταγραφές ξένων παικτριών, που θα έρθουν, για να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.