Καλύτερη οργάνωση, άνοιγμα στον κόσμο και διεύρυνση του Δ.Σ.

Θετικός να πλαισιωθεί το Δ.Σ. από νέα άτομα ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου
Τα ζητούμενα για την ΠΑΕ Νίκη, όπως διαφάνηκε στην πρόσφατη Γ.Σ. των μετόχων

Πέρα από το γηπεδικό θέμα που κυριάρχησε, το μήνυμα που εξέπεμψε η γενική συνέλευση των μετόχων της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου την περασμένη Τετάρτη (8/5) άσχετα αν με τον τρόπο που διεξήχθη και χωρίς πολλοί να γνωρίζουν τη διεξαγωγή της, υποβαθμίστηκε από μόνη της, ήταν ότι η ομάδα, για να λειτουργήσει σωστά και προς την κατεύθυνση του πρωταθλητισμού, χρειάζεται πολύ περισσότερη οργάνωση και να πλαισιωθεί το Δ.Σ. από άτομα που έχουν διάθεση προσφοράς.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε, είναι ευχής έργον να διευρυνθεί ο αριθμός των μελών και από πενταμελές να γίνει εννιαμελές. Επίσης, θετικά καταγράφεται και η πρόταση που έγινε για άνοιγμα στον κόσμο.

Από τη μεριά του ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου σχεδόν διαβεβαίωσε ότι η παρουσία του θα συνεχιστεί για την επόμενη χρονιά, ενώ υπήρξαν τοποθετήσεις για την ανάγκη πρόσληψης ενός εμπορικού διευθυντή.

Ωστόσο δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα της συνεργασίας με ένα τεχνικό διευθυντή που ήταν ολοφάνερο ότι έλειπε από τη φετινή ομάδα, καθώς έγιναν μεταγραφές παικτών στις οποίες πετάχτηκε πακτωλός χρημάτων και δεν πρόσφεραν τίποτα, ναρκοθετώντας και την πορεία της Νίκης και αναγκάζοντάς την σε αλλαγή στόχων στο μέσο της χρονιάς.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.