Διπλό χαρακτηρίζει το χτύπημα στην οικογένειά της η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου καθώς μετά την απώλεια του Βολιώτη ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρα την ίδια μέρα πληροφορήθηκαν και για τον θάνατο του Σέρβου τερματοφύλακα Ντράγκαν Σιμεούνοβιτς, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.
Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: «Ο Ντράγκαν Σιμεούνοβιτς, διεθνής με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας ήρθε στην χώρα μας το 1983 αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στον Βόλο ηρθε το 1988 και αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου σε δυο περιόδους στην Α΄ Εθνική σε 23 ματς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του παλαίμαχου γκολκίπερ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

















