Αποχωρεί ο Α.Ο. Τρίκαλα από την Elite League-Καμία ομάδα δεν ευνοείται βαθμολογικά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μία νίκη λιγότερη θα έχουν από δω και πέρα όλες οι ομάδες

Μία νίκη λιγότερη θα έχουν από δω και πέρα όλες οι ομάδες της Elite League που είχαν παίξει με τον Α.Ο. Τρίκαλα, αφού η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Με δεδομένο ότι οι Τρικαλινοί είχαν μόνο ήττες, καμία ομάδα δεν ευνοείται βαθμολογικά, ενώ από δω και πέρα όλοι οι αντίπαλοί τους θα κάνουν ρεπό.

Όπως αναφέρει η ΕΟΚ: «To Σωματείο A.O. TΡΙΚΑΛΑ, με σχετική απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, αποχωρεί από το Πρωτάθλημα της Elite League (A2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών) για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 9.4 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών και το Άρθρο 23 παρ. Βδ του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΚ, σε περίπτωση που η μη προσέλευση ή η μη συμμετοχή ή η αποχώρηση σωματείου από αγώνα συμβεί κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου του εκάστοτε Πρωταθλήματος ακυρώνονται τα αποτελέσματα όλων των αγώνων στους οποίους συμμετείχε, δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου αυτής και αποκλείεται από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το Σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με το σωματείο A.O. ΤΡΙΚΑΛΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.