Αποχωρήσεις στη Γ’ Εθνική-Αναμονή για τις αποφάσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Καταληκτική ημερομηνία σήμερα για τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων της Γ’ Εθνικής, με κάποιες να έχουν δηλώσει ότι προτίθενται να κατέβουν κανονικά, και άλλες  να έχουν ήδη αποχωρήσει.

Από Μαγνησία, στο σύνολό τους οι ομάδες ετοιμάζονται να πάρουν κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα, ενώ στον 4ο όμιλο όπου έχουν τοποθετηθεί, μόνο ο Οπούντιος Μαρτίνου φέρεται έτοιμος ν’ αποχωρήσει.

Στον όμιλο της Κρήτης πάλι ήδη έχουν αποχωρήσει από τη διαφαινόμενη δράση τέσσερις σύλλογοι! Γιούχτας, Άρης Ρεθύμνου, Δαμάστα και Νεάπολη έχουν ήδη κάνει τους υπολογισμούς τους για τη νέα χρονιά στις τοπικές κατηγορίες των περιοχών τους. Επίσης, Κοζάνη και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση επίσης.

Μέχρι πάντως να ανακοινώσει τις αποφάσεις της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα… Ήδη αναφέρεται ότι ακόμη και από πλευράς των Ενώσεων της Θεσσαλίας δεν αποκλείεται κάποιες ψήφοι στην Εκτελεστική Επιτροπή να είναι αρνητικές απέναντι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.